Zaterdag 17.03.18 | 20.54 uur

'Bij ons kun je aanleggen voor iedere seizoensgebonden verzekering'

Zwartewaterland AssurantiŽn biedt vele voordelen

Zwartewaterland AssurantiŽn biedt vele voordelen

Zwartewaterland AssurantiŽn biedt vele voordelen© ZWLA

ADVERTORIAL De lente en zomer komen langzaam weer in zicht. Vakanties worden geboekt, caravans uit de stalling gehaald, pleziervaartuigen te water gelaten en motoren gaan de weg weer op. Dan is het ook tijd om de bijbehorende verzekeringen goed te regelen en waar kun je dat beter doen dan bij Zwartewaterland AssurantiŽn? "Voor iedere seizoensgebonden verzekering kun je met een gerust hart bij ons aanleggen", zegt Ellen van Brussel. "Wij vinden altijd een verzekering die aansluit bij de persoonlijke wensen van de klant."

De zomervakantie biedt altijd weer een zonnig vooruitzicht, maar wat als de vakantie op het laatste moment niet door kan gaan of voortijdig moet worden afgebroken? Dan zit je goed met een annuleringsverzekering, maar houd er wel rekening mee dat deze altijd binnen zeven dagen na boeking moet worden afgesloten. Met een doorlopende reis- en annuleringsverzekering hoef je daar geen rekening mee te houden en zijn alle vakanties en weekendjes weg bij annulering standaard verzekerd. Bovendien is een doorlopende reis- en annuleringsverzekering voor wie vaker met vakantie gaat meestal voordeliger dan per reis afgesloten polissen.

Motoren en meer
In maart halen motorrijders hun trots weer uit de stalling. "Voor iedere motor bieden wij altijd een verzekering op maat. Voor specifieke merken Ė Honda Pan European, Yamaha FJR en BMW Club Noord Nederland Ė is er een collectieve verzekering. Bij ons profiteren deze motorrijders dus van een lagere premie, ruimere dekking en minder strenge eisen voor diefstalpreventie." Met Hasselt als waterrijke thuisbasis zijn natuurlijk ook de pleziervaartuigen voor de best passende verzekering bij Zwartewaterland AssurantiŽn aan het juiste adres.

Vele voordelen
Als onafhankelijke tussenpersoon biedt Zwartewaterland AssurantiŽn vele voordelen. Niet alleen bij het afsluiten van verzekeringen, maar ook op momenten dat er een beroep op de verzekering moet worden gedaan. "Natuurlijk bieden wij ook pakketkorting, wat het extra aantrekkelijk maakt om bijvoorbeeld een caravanverzekering bij ons af te sluiten. Voor alle verzekeringen geldt dan een hogere kortingspercentage, waardoor de extra verzekering in verhouding heel weinig kost." Wilt u ook goed verzekerd de lente en zomer in? Leg dan aan bij Zwartewaterland AssurantiŽn!

Wist u dat...
U onder hetzelfde dak van Zwartewaterland AssurantiŽn aan het Burgemeester Royerplein 8 in Hasselt ook uw paardenverzekering kunt onderbrengen. Paardenverzekering Bierum is gespecialiseerd in paardenverzekeringen en kent diverse verzekeringsmogelijkheden. Kijk voor meer informatie op www.paardenverzekeringbierum.nl

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 09.03.18 | 08.00 UUR


advertentie

Vandaag:
-1° | -4°
Meer weer...
Morgen:
-1° | -7°


LIVE SPORT
Sc Genemuiden - SV DFS 1-4
Pelikaan-S - DESZ 2-2
Olympia'28 - Vv Oene 3-3

advertentie
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.71026 s