Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
 
Vrijdag 19.08.22 | 11.44 uur
 
 
 

Aan de slag als vrijwilliger?

Achtste editie W.G. v/d Hulst Festival in Hasselt

Na een korte periode van onzekerheid heeft de organisatie alsnog groen licht gegeven voor de 8ste editie van het W.G. van de Hulst Festival in Hasselt. Het befaamde festival gaat definitief door en vindt plaats op vrijdag 13 december van 16.00 tot 21.30 uur. Uiteraard staat het festival in het teken van de bekende kinderboeken schrijver Willem Gerrit van de Hulst. Aan de grachten in het centrum worden als vanouds in een aantal huizen uit boeken voorgelezen als In de Soete Suikerbol, Rozemarijntje en het Zwarte Poesje.

Maar er staan nog veel meer boeiende en leuke activiteiten op de agenda. Kenmerkend (voor het programma) is dat het programma wordt opgebouwd aan de hand van thema’s. In samenwerking met een aantal locaties in Hasselt wordt een programma ontwikkeld waarin met name een groter accent wordt gelegd op activiteiten die zich op straat afspelen. Net als de voorgaande jaren zal het schoolklasje en de boekenmarkt niet ontbreken en vindt er weer een spetterende optreden plaats van het projectkoor.

Er zijn ook een aantal nieuwe verrassende activiteiten zoals een vertelling en pannenkoek-act in de Zwaluw en een alternatieve (bedevaart) pelgrimstocht door de Ridderstraat. De voorbereidingen zijn volop aan de gang en de werkgroep van het van der Hulst Festival zal de komende tijd nog van zich laten horen.

Uiteraard kan het festival niet zonder de inzet van vrijwilligers. Een speciale oproep is er voor degenen die meewillen doen aan de (bedevaarttocht) pelgrimstocht. Wilt u aan de slag als vrijwilliger of vindt u het leuk om als (‘bedevaarder’) ‘pelgrim’ mee te lopen dan kunt u zich aanmelden via: metket33@gmail.com (www.wgvdhulstfestival.nl)
reageren REAGEER | stuur door | VRIJDAG, 09.08.19 | 07.49 UUR

Home | Mail | Copyright © 2022

Toon desktop versie