Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
 
Vrijdag 19.08.22 | 11.44 uur
 
 
 

Line up voor muziekspektakel op Gemeentewerf is bekend

Online kaartverkoop voor 'Klassiek in de Mix' van start

Met cellist Joshua Herwig, deejay Sonurber en Berend van Lente voor de afterparty heeft SCEG de line up voor Klassiek in de Mix zo goed als rond. Bovendien is Klassiekindemix.nl gelanceerd zodat de kaartverkoop ook online van start is. Wie een ticket wil voor het lokale muziekevenement van het jaar moet haast maken: bij de fysieke verkooppunten zijn al veel kaarten verkocht.

Klassiek in de Mix is op 27 september een muziekspektakel voor jong en oud. De industriële look van de Gemeentewerf zorgt voor een bijzondere sfeer en de muzikale samenwerkingen doen de rest. Professionele musici als Jan Vayne en Adriaan Stoet zorgen voor onverwachte combinaties met lokale musici, zoals Bente van der Steeg, Wim Kooijman, Marith van der Sluis en mannenkoor Anders dan normaal. Bijzonder is dat ook de dochter van Jan Vayne haar talenten laat horen.

De muzikanten mengen veel muzieksoorten door elkaar en zorgen voor een programma dat jong en oud aanspreekt. Alle muziekstijlen tussen klassiek en dance komen voorbij en gaan ‘in de mix’. De organisatie is enthousiast over de komst van deejay Sonurber. Achter die artiestennaam gaat namelijk de in Genemuiden geboren Guus Berendsen schuil. Ook hij gaat verrassende samenwerkingen aan. Bovendien staan alle muzikanten ook samen op de planken.

In de Gemeentewerf is plek voor ongeveer 350 zitplaatsen en de organisatie gaat ervan uit dat die tot de laatste plaatsen bezet zijn. Blocks Catering uit Zwolle runt tijdens het evenement het horecaplein. Dat is vanaf 19.15 uur open en na het muzikale spektakel is er tot 23.30 uur een after party. Berend van Lente, ooit deejay in de beroemde Bar de Nachtweg, vergroot de sfeer met de beste popmuziek uit de laatste tientallen jaren.

Kaarten zijn te koop bij de vestigingen van Travel XL Tuinman in Hasselt en Genemuiden of online via www.klassiekindemix.nl
reageren REAGEER | stuur door | ZATERDAG, 24.08.19 | 07.26 UUR

Home | Mail | Copyright © 2022

Toon desktop versie