Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
 
Vrijdag 19.08.22 | 16.02 uur
 
 
 

CultCafé met Albert Brunsting en Jeroen van Herwijnen

Avond vol kunst en cultuur in Genemuiden

Een inspirerende avond vol kunst en cultuur staat voor donderdag 24 september 2020 in d'Overtoom te Genemuiden op de agenda. Gasten tijdens CultCafé zijn Albert Brunsting en Jeroen van Herwijnen. Presentatie is in handen van Jan Blei. Vanwege coronamaatregelen is het verenigingsgebouw verbonden aan een maximaal aantal bezoekers.

Reserveren via: info@overtoom-genemuiden.nl Uiteraard zijn de landelijke RIVM-maatregelen omtrent COVID-19 in d'Overtoom van kracht.

Albert is vakfotograaf, avonturier en zanger van de band Van Lunteren. Al meer dan 40 jaar struint Albert stad en land af, van South-Carolina tot Ruinerwold, voor het vastleggen van bijvoorbeeld popconcerten en hightech bedrijvigheid maar ook voor intieme inkijkjes op het platteland. Onlangs is er een prachtig boek verschenen met zijn mooiste werken. Albert vertelt graag over zijn verre reizen en bijzondere ontmoetingen. Ook zal een selectie van zijn werk te bewonderen zijn tijdens deze avond, middels een expositie, die maar liefst 10 weken in Genemuiden mag blijven.

Jeroen van Herwijnen is dé man die bij mensen aanklopt om ‘de dag door te nemen’, in -jawel- Man Bijt Hond! Ook is hij verantwoordelijk voor de spraakmakende EO serie ‘Typisch..’, die niet alleen van ons eigen Zwartewaterland is gemaakt, maar ook van bijvoorbeeld Dwingeloo.

Zaal open vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur.
Entree: Gratis.
reageren REAGEER | stuur door | DINSDAG, 08.09.20 | 11.00 UUR

Home | Mail | Copyright © 2022

Toon desktop versie