Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
 
Vrijdag 01.07.22 | 09.23 uur
 
 
 

Online aanmelden voor gratis scootmobieltraining

Veilig op weg met uw scootmobiel in Hasselt!

Bent u inwoner van de gemeente Zwartewaterland en heeft u een scootmobiel? Veilig Verkeer Nederland organiseert in samenwerking met Fytac Ergotherapie een scootmobieltraining. Deze training is bedoeld om scootmobielbezitters veiliger en met meer plezier aan het verkeer te laten deelnemen.

Deelnemers krijgen in een ongedwongen sfeer de kans om hun kennis van de verkeersregels op te frissen en te oefenen met het gebruik van uw scootmobiel. De training op donderdag 12 mei 2022, van 10.00 tot 12.30 uur bestaat uit een theoriegedeelte over de verkeersregels voor scootmobielgebruikers en het oefenen met de scootmobiel op een buitenparcours.

Heeft u nadien nog vragen? De ergotherapeut maakt graag een vervolgafspraak met u. Ergotherapie wordt voor 10 uur vergoed uit de Basisverzekering.

De training wordt gegeven in en rondom Cultureel Centrum Het Teeuwland te Hasselt. De training wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch. U wordt verzocht uw eigen scootmobiel mee te nemen. De training is in opdracht van de gemeente Zwartewaterland. Deelname aan de training is gratis.

Aanmelden
Aanmelden kan tot uiterlijk 6 mei 2022 via www.vvn.nl/opfriscursussen of door een e-mail te sturen naar: steunpuntoost@vvn.nl onder vermelding van VVN Scootmobieltraining Zwartewaterland - Hasselt. (Graag uw naam en emailadres doorgeven. Bel voor meer informatie of aanmelden naar: 088 524 89 20).
reageren REAGEER | stuur door | MAANDAG, 25.04.22 | 14.37 UUR

Home | Mail | Copyright © 2022

Toon desktop versie