Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
 
Maandag 04.07.22 | 10.12 uur
 
 
 

Felicitaties voor 100-jarige Heutink Groep Genemuiden

Heutink Groep ontvangt predicaat Hofleverancier

Bouwer en ontwikkelaar Heutink Groep werd in 2021 honderd jaar. Ter ere van dit noemenswaardig jubileum werd het predicaat Hofleverancier door de burgermeester van Zwartewaterland én de commissaris van de Koning overhandigd aan het Genemuidens familiebedrijf. Op vrijdag 20 mei jl. vond deze gebeurtenis in een klein gezelschap alsnog plaats in de Kaaihof te Genemuiden. Naast deze eervolle onderscheiding, onthulde Heutink tijdens deze middag ook haar jubileumboek met de opgetekende rijke geschiedenis van het bedrijf.

De 100ste verjaardag van Heutink Groep werd afgelopen jaar op verschillende manieren gevierd. Zo vond er een sport- en beweegevent plaats waarmee 100.000 euro werd geschonken aan verschillende goede doelen én werd er een groots personeelsfeest georganiseerd. Toch werden andere vieringen gecanceld of uitgesteld door de landelijke coronamaatregelen. Gelukkig kon de uitreiking van het Predicaat Hofleverancier dit jaar vooralsnog plaatsvinden. De commissaris van de Koning Andries Heidema reikte samen met de burgermeester van Zwartewaterland. de heer Eddy Bilder het predicaat uit aan de directieleden van Heutink Groep, waarmee de rol van Heutink Groep in de regio wordt onderkent.

“Heutink heeft een wezenlijke rol gespeeld in de ontwikkeling van onze regio, met name in het westen van de provincie, op een duurzame manier. Dankzij de decennia aan vakkennis, ervaring en lef om te innoveren wordt er door Heutink echt gebouwd waar mensen behoefte aan hebben”, aldus dhr. Heidema. Burgermeester Bilder voegt hieraan toe: “Heutink is als een bedrijf in staat om, ook in onze hoofdstad, projecten neer te zetten waar anderen met bewondering naar kijken.”

Burgemeester Zwartewaterland Eddy Bilder en Commissaris van de Koning Andries Heidema overhandigen Predicaat Hofleverancier aan directieleden Helmich Heutink, Wilco Westendorp en Arjan van Herk. “Met de uitreiking van het predicaat sluiten we het jubileumjaar dan echt af. Het is een mooie eervolle onderscheiding en een bekroning op ons werk, uitgevoerd door generaties vakmensen”, aldus Helmich Heutink (CEO).

Over Heutink Groep
Heutink ontwikkelt met een scherp oog voor de bewoner én zijn omgeving. Omdat Heutink zelf ook bouwt biedt het creatieve oplossingen voor complexe uitdagingen. Met bewezen vakmanschap en door persoonlijk contact zet Heutink een plan om in actie. Het resultaat is een woonomgeving waar alle betrokkenen trots op zijn en lang mee vooruit kunnen. (www.heutinkgroep.nl)
reageren REAGEER | stuur door | DINSDAG, 24.05.22 | 11.00 UUR

Home | Mail | Copyright © 2022

Toon desktop versie