Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Woensdag 14.11.18 | 21.01 uur
 

Natuurwerkdag 2015

Grootste vrijwilligersactie in het groen komt eraan!

Zin een dagje buiten zagen, snoeien of bijvoorbeeld opruimen? Doe dan mee aan de grootste vrijwilligersdag in het groen! Aanstaande zaterdag 7 november vindt voor de 15e keer de landelijke Natuurwerkdag plaats. Na afloop staat een lekkere kop warme soep van Landschap Overijssel voor u klaar!

Samen buiten aan de slag met zagen, snoeien of bijvoorbeeld opruimen? Dat kan op zaterdag 7 november tijdens de Natuurwerkdag 2015. LandschappenNL organiseert dit jaar voor de 15e keer de Natuurwerkdag op bijna 500 locaties in Nederland voor jong Ún oud. Op veel locaties worden speciale kinderactiviteiten georganiseerd, zodat het hele gezin kan meedoen.

Samen buiten aan de slag in Zwolle en omstreken
In Overijssel zijn maar liefst 50 locaties aangemeld waar vrijwilligers aan de slag kunnen tijdens de Natuurwerkdag. In Zwolle kun je bijvoorbeeld wilgen knotten in Stadshagen, struiken planten bij het Groene Veer of helpen bij het bouwen van geschikte verblijfplaatsen voor de otter in Langenholte, een prachtig natuurgebied van Landschap Overijssel. Samen met kinderen en jongeren aan de slag? Dat kan op landgoed Soeslo, vlakbij Zwolle.

Zin om samen met buren, vrienden of familie een dagje buiten te werken? Kijk dan op www.natuurwerkdag.nl voor meer informatie over locaties en activiteiten bij jou in de buurt en meld je aan!

Waardevol Overijssel
Overijssel is prachtig en waardevol en biedt veel afwisseling voor mens, plant en dier. Al dit moois moet beschermd worden voor onszelf en de generaties na ons. Landschap Overijssel beschermt de natuur en het landschap in Overijssel al meer dan tachtig jaar. In haar eigen 54 natuurterreinen, maar ook bij en met andere grondeigenaren. Dit doet zij samen met ruim 9.500 donateurs, bijna 50 Overijsselse bedrijven en ruim 7.000 vrijwilligers. Meer informatie over het waardevolle Overijssel en hoe dit landschap te beleven op www.landschapoverijssel.nl

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.
reageren REAGEER | stuur door | DINSDAG, 03.11.15 | 08.10 UUR

Home | Mail | Copyright ©

Toon desktop versie