Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Maandag 10.12.18 | 23.12 uur
 

Wegwerkzaamheden per 18 mei 2016

Afsluiting N762 Vollenhove-Sint Jansklooster

De N762 tussen Vollenhove en Sint Jansklooster is van 18 mei t/m 27 mei 2016 afgesloten voor verkeer. Dit in verband met het uitvoeren van groot onderhoud. De hoofdrijbaan van de provinciale weg N762 Vollenhove-Sint Jansklooster zal worden afgesloten voor het verkeer van woensdag 18 tot en met vrijdag 27 mei 2016. Het gaat om het gedeelte tussen de rotonde met de N331 (Oppen Swolle) en de kruising met de Leeuwte.

De omleiding loopt via de N331 naar Zwartsluis, N334 richting Giethoorn (vice versa). De bus rijdt via een andere route. Dit wordt door Connexxion gecommuniceerd. De exacte datum van uitvoering van de werkzaamheden is afhankelijk van de weersomstandigheden en wordt met borden aangegeven en te zijner tijd via de website www.bereikbaar.overijssel.nl gecommuniceerd.

Werkzaamheden
De provincie Overijssel vindt het belangrijk dat iedereen zich gemakkelijk, veilig en vlot kan verplaatsen. Daarom werkt de provincie op veel plaatsen aan de verbetering van de wegen en voert groot onderhoud uit. Een van deze wegen is de N762 Vollenhove-Blauwe Hand, wegvak Vollenhove-Sint Jansklooster.

Het groot onderhoud betreft het vervangen van asfalt en het opnieuw aanbrengen van markeringen op de hoofdrijbaan. Aan de bushaltes ter hoogte van de Duinweg worden ook onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd.

Inloopspreekuren
Voor en tijdens de uitvoering van de werkzaamheden zijn er twee inloopspreekuren. Deze worden gehouden op dinsdag 17 en 24 mei tussen 11.00 en 12.00 uur in de keet van de aannemer, De Kampen in Vollenhove. Vertegenwoordigers van de provincie Overijssel en de aannemer zijn dan aanwezig om een toelichting te geven op de werkzaamheden, planning, de omleidingroutes en om vragen te beantwoorden.

Voor meer informatie: www.bereikbaar.overijssel.nl

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.
reageren REAGEER | stuur door | MAANDAG, 02.05.16 | 14.00 UUR

Home | Mail | Copyright ©

Toon desktop versie