Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Donderdag 13.12.18 | 12.22 uur
 

VBK voor basisschoolkinderen in laatste week zomervakantie

'Aan tafel' bij de Vakantie Bijbel Klub Genemuiden

'Aan tafel' is het thema voor de Vakantie Bijbel Klub die ook dit jaar weer plaatsvindt in de manege. Als uitgangspunt daarvoor heeft de stuurgroep de Bijbeltekst Openbaringen 3:20 genomen: ‘Ik sta aan de deur en Ik klop. Als iemand Mijn stem hoort en de deur opent, zal Ik bij hem binnenkomen en de maaltijd met hem gebruiken en hij met Mij’.

“We zijn als stuurgroep heel dankbaar zijn dat we ook dit jaar weer voldoende medewerkers mogen hebben”, zegt Inge Boender. “We beseffen ons dat je zonder medewerkers geen VBK kunt organiseren. Ook fijn is dat diverse jongelui dit jaar er voor kiezen om hun maatschappelijke stage bij de VBK invulling te geven.” Een kleine tweehonderd mensen dragen zo hun eigen steentje bij aan deze jaarlijks terugkerende activiteit.

Medewerkers van de VBK bespraken maandagavond het thema, op een informele manier. ‘Aan tafel’ kreeg letterlijk vorm door het samen bereiden van hapjes en vervolgens gezamenlijk aan tafel deze op te eten. Doel van de avond was elkaar te ontmoeten en de opstart van een voorbereidingsperiode op de VBK. “Dat je als medewerker het thema hoort, voelt en mag doorleven de komende voorbereidingsweken, zodat je dit straks ook op je eigen manier kunt uitdelen aan de kinderen”, zegt stuurgroeplid Bertran Stoter.

De VBK in de manege van de Zwartewaterruiters vindt dit jaar plaats van 22 tot en met 25 augustus 2016.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.
reageren REAGEER | stuur door | VRIJDAG, 01.07.16 | 09.12 UUR

Home | Mail | Copyright ©

Toon desktop versie