Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Dinsdag 13.11.18 | 13.13 uur
 

Woningen blijven voor voetgangers bereikbaar

Werkzaamheden Prins Clausstraat per 22 augustus

Van 22 augustus tot en met 21 oktober 2016 wordt het asfalt in de Prins Clausstraat vervangen door betonstraatstenen. Daarnaast worden de trottoirbanden en parkeerplaatsen opnieuw aangebracht met het huidige bestratingsmateriaal. De trottoirs worden, waar de onderhoudstoestand daar aanleiding toe geeft, herstraat. Dit wordt tijdens de werkzaamheden bepaald in overleg met de toezichthouder.

Op de kruisingen met de Prins Johan Frisostraat, de Prinses Margrietstraat en Willem de Zwijgerlaan / Sportlaan wordt een verkeersplateau aangelegd (drempel). Bij de kruising met de Prinses Margrietstraat betekent dit dat de knik in de Prins Clausstraat wordt verwijderd.

Planning
De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd. De volgende fasering is van toepassing:

22 augustus - 9 september kruising Sportlaan / Willem de Zwijgerlaan/Prins Clausstraat
29 augustus - 23 september gedeelte Willem de Zwijgerlaan tot en met de Prinses Margrietstraat
9 September - 21 oktober gedeelte Prinses Margrietstraat tot de Krommesteeg

De planning van de werkzaamheden is afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij slechte weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden uitlopen.

Afsluiting
De Prins Clausstraat is gedurende de werkzaamheden volledig afgesloten (per fase). De woningen blijven voor voetgangers bereikbaar. Aannemer Klink-Nijland uit Raalte voert de werkzaamheden uit in opdracht van de gemeente Zwartewaterland.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.
reageren REAGEER | stuur door | DONDERDAG, 18.08.16 | 08.09 UUR

Home | Mail | Copyright ©

Toon desktop versie