Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Dinsdag 11.12.18 | 13.48 uur
 

Amateurkunstenaars meer dan welkom!

Inschrijving zwARTsluis Amateurkunst nog mogelijk

Zaterdag 10 september 2016, tijdens de Open Monumentendag wordt voor het eerst zwARTsluis Amateurkunst gehouden. Het doel van zwARTsluis is een podium geven aan de amateurkunst. Dat krijgt vorm door amateurkunstenaars de kans te bieden hun creaties tentoon te stellen, zich te presenteren aan een breder publiek in de plaatselijke kerken en in Sluuspoort.

Wie mee wil doen kan tot 24 augustus foto’s aanleveren van de te exposeren werken. Dan kan van alles zijn: schilderijen, foto’s, keramiek, beelden, textiele werkvormen, kunstnijverheid, enz. Ook kan daarbij worden aangegeven welke locatie in Zwartsluis de voorkeur heeft om te exposeren.

De werkgroep Exposities Museum Schoonewelle zal uiteindelijk de keuze maken over de te exposeren werken en de locatie. De exposanten mogen rekenen op voldoende exposure, want natuurlijk kan op zaterdag 10 september iedereen de locaties bezoeken maar dat zal nog eens extra benadrukt worden met georganiseerde rondleidingen. Het wordt op prijs gesteld wanneer de exposanten die dag zelf aanwezig zijn om hun werk toe te lichten.

Belangstellenden kunnen voor de algemene voorwaarden contact opnemen met Sluuspoort/Museum Schoonewelle, 038-3866555 of www.sluuspoort.nl
Foto’s van het te exposeren werk kunnen gemaild worden naar schoonewelle@schoonewelle.nl

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.
reageren REAGEER | stuur door | MAANDAG, 22.08.16 | 13.00 UUR

Home | Mail | Copyright ©

Toon desktop versie