Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Maandag 10.12.18 | 23.12 uur
 

Dag in teken van financieringsmogelijkheden

Rabobank organiseert dag voor ondernemers

Op donderdag 29 september 2016 organiseert Rabobank de Dag van het Nieuwe Financieren. Deze dag draait helemaal om plannen van ondernemers en hoe deze gefinancierd kunnen worden. In Regio Zwolle vindt de dag plaats in het IJsseldelta Center, Stadionplein 20 in Zwolle.

Tijdens de Dag van het Nieuwe Financieren kunnen ondernemers meedoen aan workshops over nieuwe financieringsvormen, hun plannen bespreken met adviseurs van de Rabobank en andere ondernemers ontmoeten. Het programma start om 9.00 uur. In de workshops praten experts bezoekers in twintig tot veertig minuten bij over trends en ontwikkelingen op het gebied van financieren. Zij geven voorbeelden uit de praktijk en handige tips. Er zijn workshops over:

Stapelfinanciering
Steeds vaker financieren ondernemers hun plannen met een slimme combinatie van financieringsvormen. Dat noemen we stapelfinanciering. Hoe werkt dat precies in de praktijk?

Crowdfunding
Crowdfunding blijkt geen hype. Het wint nog steeds aan populariteit. Voor wie is het? En hoe start je een succesvolle crowdfundingcampagne?

Lease
Lease is vooral bekend als financieringsvorm voor auto’s. Maar de meest uiteenlopende bedrijfsmiddelen kunnen met lease gefinancierd worden. Van machines tot 3D-printers,van tandartsstoel tot fitnessapparatuur. Experts van De Lange Landen leggen uit wat de voordelen zijn en bespreken enkele recente voorbeelden.

De Rabobank en uw financieringsaanvraag
Hoe kijkt de Rabobank naar een plan en een financieringsaanvraag? Deze workshop geeft inzichten en levert veel bruikbare tips op.
Wat een hogere kans op een positieve beoordeling geeft.

Wat is een goede pitch?
Een plan goed en overtuigend presenteren aan investeerders is een hele uitdaging. In deze workshops delen experts dé tips op dit vlak. Het volledige programma van de Dag van het Nieuwe Financieren in Regio Zwolle is te vinden op rabobank.nl/hetnieuwefinancieren
Aanmelden voor het event in Zwolle kan via events.rabobank.com/DVHNFRegioZwolle Voor ondernemers die er op 29 september overdag niet bij kunnen zijn, is er ’s avonds vanaf 20.00 uur een online uitzending. Met daarin een terugblik op het dagprogramma en twee korte online seminars:

Om 20.20 uur: Het nieuwe financieren en groei
Om 20.35 uur: Het nieuwe financieren en duurzaam ondernemen
reageren REAGEER | stuur door | DONDERDAG, 22.09.16 | 09.26 UUR

Home | Mail | Copyright ©

Toon desktop versie