Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Maandag 10.12.18 | 14.19 uur
 

Dagje buiten zagen, snoeien of opruimen?

Samen aan de slag tijdens Natuurwerkdag

Zin in een dagje buiten zagen, snoeien of bijvoorbeeld opruimen? Doe dan mee aan de grootste vrijwilligersdag in het groen. Op zaterdag 5 november 2016 vindt voor de 16e keer de landelijke Natuurwerkdag plaats. Doe dan mee aan de grootste vrijwilligersdag in het groen. Meld je nu aan!

Samen buiten aan de slag met zagen, snoeien of bijvoorbeeld opruimen? Dat kan tijdens de Natuurwerkdag. LandschappenNL organiseert dit jaar voor de 16e keer de Natuurwerkdag op meer dan 100 locaties in Nederland. Op veel locaties zijn speciale activiteiten voor kinderen, zodat het hele gezin mee kan doen.

In Overijssel zijn tientallen locaties waar vrijwilligers aan de slag kunnen tijdens de Natuurwerkdag. Vorig jaar deed een recordaantal van 1.550 vrijwilligers mee in Overijssel; dit jaar gaat Landschap Overijssel voor de 1.600! Dus, heb je zin om samen met buren, vrienden of familie een dagje buiten te werken, met na afloop een kop lekkere soep van Landschap Overijssel? Kijk dan op www.natuurwerkdag.nl voor de activiteiten bij jou in de buurt.

Overijssel is prachtig, met waardevolle natuur en afwisselend landschap. Prachtig, maar kwetsbaar. Landschap Overijssel beschermt natuur en landschap al ruim tachtig jaar. Dit doen zij samen met 10.000 donateurs en 7.500 vrijwilligers. (www.landschapoverijssel.nl)
reageren REAGEER | stuur door | DINSDAG, 27.09.16 | 16.01 UUR

Home | Mail | Copyright ©

Toon desktop versie