Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Maandag 15.10.18 | 09.30 uur
 

Ouders van schoolgaande kinderen trekken aan de bel

Extra verkeersregelaar om verkeerschaos op te vangen

Ouders en verzorgers van schoolgaande kinderen in Hasselt hebben woensdag 28 september 2016 aan de bel getrokken bij de gemeente Zwartewaterland. Volgens diverse inwoners van de Hanzestad is de afsluiting voor het verkeer door werkzaamheden, vanaf de kruising Hendrik van Viandenstraat tot de kruising met de parallelweg van de N331, slecht aangegeven. "Wij hopen dat de gemeente gehoor geeft aan onze oproep en de zeer onveilige verkeerssituatie onder ogen ziet."

De gemeente Zwartewaterland kwam woensdag met een reactie.

"We gaan de volgende maatregelen nemen. Zo spoedig mogelijk wordt een extra verkeersregelaar geplaatst bij het begin van de Hoogstraat en bij de rotonde Hasselt om de Weede. Vrachtverkeer dat niet hoeft te laden en lossen in Hasselt wordt hier tegengehouden. Daarnaast zijn we aan het uitzoeken hoe we de route langs basisschool de Driemaster anders kunnen organiseren. Ook de bebording langs de A28 wordt aangepast zodat meer verkeer gebruik gaat maken van de omleidingsroutes."

Van woensdag 28 september t/m vrijdag 30 september 2016 is de Vaartweg in Hasselt afgesloten. De afsluiting geldt voor alle verkeer. Er wordt onderhoud gepleegd aan het asfalt. Aannemer NTP Infra uit Hattem voert de werkzaamheden uit in opdracht van de gemeente Zwartewaterland.
reageren REAGEER | stuur door | WOENSDAG, 28.09.16 | 12.57 UUR

Home | Mail | Copyright ©

Toon desktop versie