Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Donderdag 13.12.18 | 10.44 uur
 

Poolse delicatessenwinkel vestigt zich in voormalig pand Groenteboer

Tweede supermarkt in Zwartsluis opent haar deuren

Zaterdagochtend 1 oktober 2016 omstreeks 10.00 uur is de tweede supermarkt van Zwartsluis geopend. Het voormalige pand van 'de Groentemannen' is afgelopen maanden omgetoverd tot Poolse supermarkt. Zoals de naam al doet vermoeden verkoopt de winkel Poolse producten. "De winkel verkoopt enkel Poolse producten, ook de medewerkers zijn Pools", zegt Geert Terwel, mede-oprichter van de Poolse delicatessenwinkel. De opening werd verricht door wethouder Dick Visserman van de gemeente Zwartewaterland.

"De Poolse supermarkt versterkt de middenstand van Zwartsluis. Er is een grote Poolse gemeenschap in Zwartsluis voor wie de winkel een mooie aanwinst zal zijn. Het pand heeft zowel van de binnen als buitenkant een flinke opknapbeurt gekregen waardoor het pand er weer mooi bij staat", aldus Visserman, die tevens de gebroeders Terwel bedankte voor hun medewerking.

De winkel heeft een ruim aanbod. Naast diverse soorten worsten en vlees heeft de winkel ook een ruim aanbod aan verse broodjes. Daarnaast heeft de Sluziger delicatessenwinkel ook groot aanbod aan wijnen en bieren. Tijdens de feestelijke opening kwamen tientallen Poolse inwoners van Zwartsluis naar de winkel om hun eerste aankopen te doen.

De ingang bevind zich aan de zijkant van het pand, de voorkant staat tot op heden nog leeg. "Waarschijnlijk wordt dit een wachtruimte voor de chauffeurs van Connexion", laat Terwel weten, de eigenaar van het pand.
reageren REAGEER | stuur door | ZATERDAG, 01.10.16 | 11.12 UUR

Home | Mail | Copyright ©

Toon desktop versie