Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Maandag 10.12.18 | 14.19 uur
 

René van der Sluis te gast bij presentator Arnold Vanderlyde

Succes Award voor Van der Sluis Technische Bedrijven

Onlangs werd Van der Sluis Technische Bedrijven verrast met de landelijke Succes Award voor Best Presterende Werkgever 2016 in de categorie Allround-installatietechniekbranche. De award is uitgereikt door het Nationale Business Succes Award Instituut.

Het familiebedrijf bestaat sinds 1934 (oorspronkelijk als wagenmakerij, red.) en geniet heden ten dage als onderneming grote landelijke bekendheid als Van der Sluis Technische Bedrijven. Daarnaast heeft de onderneming ook de derde generatie verwelkomt in het familiebedrijf.

René van der Sluis maakt sinds 1996 deel uit van de Directie van L.M. van der Sluis Holding B.V., waarmee het bedrijf de pijlers voor een slagvaardige, solide en toekomstgerichte onderneming stevig verankert. L.M. van der Sluis Holding en haar werkmaatschappijen zijn nog altijd gevestigd aan de Kamperzeedijk. Van hieruit wordt het hele werkgebied boven de Nederlandse rivieren snel en vakkundig bediend.

De L.M. van der Sluis Technische Bedrijven bieden dagelijks werk aan ongeveer vijfhonderd mensen.

Wekelijks komen in het SBS 6 tv-programma Nederlandse ondernemers en directeuren aan het woord en presentator Arnold Vanderlyde voelt deze ondernemers positief kritisch aan de tand en bespreekt in dit programma de gebeurtenissen op de arbeidsmarkt. Hij ontvangt in de studio diverse bekende, succesvolle en minder bekende werkgevers, werknemers en gasten die tips en hun visie op de Nederlandse arbeidsmarkt geven. Onlangs was René van der Sluis te gast in de tv-studio's van het door deze week uitgezonden SBS 6 programma 'De Arbeidsmarkt'.

Binnenkort zijn er wederom opnames te bewonderen, nu via RTL 7. Er zijn bij Van der Sluis Technische Bedrijven op de Kamperzeedijk opnames gemaakt in de werkplaats, Adviescentrum en ook op het project Kraanbolwerk. In dit geval ging het om opnames voor het televisieprogramma 'Succesfactor'. Tijdstip van uitzending is op het moment van schrijven nog niet bekend. Meer informatie: www.vd-sluis.nl
reageren REAGEER | stuur door | ZATERDAG, 08.10.16 | 11.10 UUR

Home | Mail | Copyright ©

Toon desktop versie