Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Maandag 15.10.18 | 09.30 uur
 

Rijschool Buit, buitengewoon goed

Goed leren autorijden voor een redelijke prijs

Wie voor een redelijke prijs op een verantwoorde, eerlijke, maar ook leuke manier wil leren autorijden, is bij Rijschool Buit aan het juiste adres. Met veel plezier besteedt Wim Buit tijdens de lessen niet alleen aandacht aan de rijvaardigheid, maar brengt hij zijn leerlingen ook een stuk bewustwording en verantwoordelijkheid in het verkeer bij. “Zo wil ik iedere leerlingen het volste vertrouwen in zichzelf als zelfverzekerde automobilist meegeven”, zegt Wim Buit.

Nog geen rijbewijs? Dan mag je vanaf 16,5 jaar plaatsnemen in de zwarte Opel Corsa van Rijschool Buit. Wel moet je in ieder geval tot je zeventiende wachten met afrijden en mag je na het behalen van je rijbewijs tot je achttiende alleen maar rijden onder begeleiding van iemand van zevenentwintig jaar of ouder, met minimaal vijf jaar een geldig Nederlands rijbewijs op zak. “Maar ook de onzekere automobilist met al wel een rijbewijs mag bij mij aankloppen”, vult Wim aan. “In een paar lessen geef ik het vertrouwen in rijvaardigheid, verkeersregels en verkeersdrukte terug.”

Pakketten
Bij Rijschool Buit kun je kiezen uit losse lessen of de net iets scherper geprijsde pakketten van twintig, vijfentwintig of dertig lessen. Bij losse lessen geldt een strippenkaart, waarbij je vooraf voor tien lessen betaald om vervolgens weer een nieuwe te kopen. Als er aan het eind van de rit nog ongebruikte lessen op de kaart staan, worden deze volledig terugbetaald of verrekend met de kosten van het praktijkexamen. “En bij aanmelding geef ik het iTheorie pakket met heldere uitleg en veel proefexamens er gratis bij, zodat je ook direct met de theorie kunt beginnen. Tijdens de rijlessen laat ik de theorie ook volop in de praktijk zien, wat z'n vruchten afwerpt bij het examen.”

Voordeliger
Met ingang van het nieuwe jaar heeft het CBR de tarieven voor het praktijkexamen, theorie-examen en de eigen verklaring iets verhoogd. “Mijn tarieven – 42 euro per uur en 150 euro voor het praktijkexamen – zijn echter gelijk gebleven aan vorig jaar”, vertelt Wim. “Het theorie-examen en de eigen verklaring kunnen mijn leerlingen eenvoudig zelf aanvragen, zodat ik naast de vaste tarieven van het CBR geen extra kosten in rekening hoef te brengen.” Alle reden dus om rijlessen te volgen bij Rijschool Buit. Neem voor meer informatie en aanmelden telefonisch contact op of kijk op de website. “En volg ons ook op Facebook, er staan regelmatig leuke dingen op.”

Rijschool Buit (Stenendijk 4) in Hasselt, is bereikbaar via mobiel: 06 495 27 325, per e-mail: info@rijschoolbuit.nl of via: www.rijschoolbuit.nl
reageren REAGEER | stuur door | VRIJDAG, 27.01.17 | 07.30 UUR

Home | Mail | Copyright ©

Toon desktop versie