Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Woensdag 14.11.18 | 21.01 uur
 

Stal Stouwehof en Van der Sluis Technische Bedrijven

Werkbezoek CDA aan familiebedrijven in gemeente

Oo vrijdag 3 maart 2017 heeft de lokale CDA-fractie van Zwartewaterland, samen met melkveehouder en kandidaat Tweede Kamerlid Maurits von Martels, een bezoek gebracht aan twee familiebedrijven in de gemeente Zwartewatrland, te Hasselt (Stal Stouwehof) en op de Kamperzeedijk (Van der Sluis Technische Bedrijven).

In Hasselt werd een bezoek gebracht aan de moderne stoeterij van de familie Nekeman. Het complex omvat een trainingshal met aansluitend een luxe stalgebouw waar plaats is voor 24 hengsten, fokmerries en trainingspaarden. Het doel van Lens en Berna Nekeman is het fokken van dressuur veulens, deze te trainen en uit te brengen in de sport. In februari is Denise Nekeman Nederlands kampioen geworden met haar paard Boston.

Op de Kamperzeedijk werd een bezoek gebracht aan Van der Sluis Technische bedrijven. Dit bedrijf, opgericht door de grootvader van de huidige directeur Rene van der Sluis, is een grote speler op de Nederlandse markt voor elk integraal en duurzaam bouwproces. Ondanks de crisis heeft het bedrijf door kunnen groeien en draaide in 2016 een omzet van 68 miljoen. Het bedrijf focust op investeren in mensen middels onder andere een eigen tekenschool. Van der Sluis heeft 400 personeelsleden waarvan een groot aantal woonachtig is in Zwartewaterland.
reageren REAGEER | stuur door | DINSDAG, 07.03.17 | 10.00 UUR

Home | Mail | Copyright ©

Toon desktop versie