Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Maandag 10.12.18 | 23.12 uur
 

Delegatie van Adullam naar Het Teeuwland

SGP-Kamerlid Bisschop op bezoek in Hasselt

Roelof Bisschop, Tweede Kamer lid namens de SGP, heeft vrijdag 10 maart 2017 een bezoek gebracht aan Genemuiden en Hasselt. De geboren Staphorster (nummer 3), met de portefeuille onderwijs is het boegbeeld van de SGP in de Tweede Kamer. Ook de portefeuilles Binnenlandse Zaken, Wonen en Rijksdienst en Infrastructuur vallen onder zijn beheer. Tevens is hij is onder meer lid van de vaste commissie Sociale zaken en werkgelegenheid van de Tweede Kamer.

Het Tweede Kamerlid werd vandaag als eerste welkom geheten bij Adullam, locatie Muiderheim in Genemuiden. Vervolgens bracht Bisschop een bezoek aan Het Teeuwland. Bisschop sprak in het cultureel Centrum met diverse belangenorganisaties- en personen.

Na afloop vertrok een grote SGP-delegatie met de lokale Klaas Huisbrink, raadslid en vice-fractievoorzitter SGP, naar de binnenstad van de Hanzestad. Ze brachten een bezoek aan de plaatselijke middenstand en gingen met Hasselters in gesprek.

Op woensdag 15 maart 2017 vindt de verkiezing plaats van de leden van de Tweede Kamer der Staten-Generaal. De stembureaus in de gemeente Zwartewaterland zijn geopend van 07.30 uur tot 21.00 uur. Het stembureau in de buurt van uw woonadres staat vermeld op uw stempas.
reageren REAGEER | stuur door | VRIJDAG, 10.03.17 | 17.26 UUR

Home | Mail | Copyright ©

Toon desktop versie