Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Donderdag 13.12.18 | 10.44 uur
 

Supermarkteigenaar COOP maakt overstap naar Hanzestad

Drankenspeciaalzaakketen Mitra naar Hasselt

Drankenspeciaalzaakketen Mitra komt definitief naar Hasselt. Dat is bekendgemaakt door ondernemer annex supermarkteigenaar Luuk Kleine. Kleine is al jaren uitbater van Coop Supermarkten, Prima en Mitra. "Wij zijn erg blij dat het pand aan de Hoogstraat nu verhuurd is. Fijn voor Hasselt", zegt Luuk Kleine.

Kleine deelt met De Zwartewaterkrant het nieuws rondom de ontwikkelingen voor de nieuwe winkel aan de Hoogtraat.

"De Hanzestad is een gezellige stad en heeft een zeer divers winkelaanbod. Als oud-Hasselter (Luuk is geboren in de Hanzestad, red.) val ik daarmee terug op mijn roots. Daarbij is het een bewuste keus om te kiezen voor de binnenstad. Wij denken met drankenspeciaalzaakketen Mitra een aanvulling te zijn op het huidige winkelaanbod."

De winkel van 170 vierkante meter ondergaat de komende weken een ware metamorfose en beschikt straks over een ruim assortiment van wijnen, bieren, whisky's en gedistilleerd dranken. Daarnaast wordt een sfeervol proeflokaal aan de winkel toegevoegd en kan de ondernemer pronken met het grootste bierassortiment (liefst 80 meter aan honderden speciale bieren, red.) in de regio.

Luuk Kleine hoopt de deuren van drankenspeciaalzaakketen Mitra aan Hoogstraat 2 te Hasselt vr Pinksteren 2017 te openen.
reageren REAGEER | stuur door | VRIJDAG, 14.04.17 | 10.17 UUR

Home | Mail | Copyright ©

Toon desktop versie