Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Dinsdag 11.12.18 | 13.48 uur
 

Vrijdag praktijkexamen in Tapijtstad Genemuiden

Verkeersexamen voor Sluziger basisschooljeugd

Deze week organiseren de plaatselijke VVN-afdelingen de VVN praktisch Verkeersexamen voor basisschoolleerlingen groep 7 in de gemeente Zwartewaterland. Het theoretische gedeelte werd landelijk geŽxamineerd. Het praktijkgedeelte voor de leerlingen is op verschillende tijdstippen. Ook de leerlingen van de Arembergschool en De Wijngaard hadden donderdagochtend het theorie-examen, gevolgd door het praktijkexamen in de middag.

"Gelet wordt op: achterom kijken, richting aangeven, of deelnemers op de eigen weghelft blijven tijdens het maken van de bocht en het eventueel voorrang geven. Daarnaast staan er onderweg een aantal personen die de leerlingen beoordelen op hun rijvaardigheid. Vanmorgen zijn alle kinderen uit Zwartsluis geslaagd voor hun theorie", vertelt Veilig Verkeer Nederland aan Tim Nieborg van De Zwartewaterkrant.

Vrijdag 7 april starten omstreeks 08.30 uur de eerste van de ruim 200 deelnemers in Genemuiden met het praktijkexamen.

Veilig Verkeer Nederland en de gemeente Zwartewaterland hopen op uw medewerking als weggebruiker om tijdens deze examenuren rekening te houden met de leerlingen door extra voorzichtig te rijden. U herkent de leerlingen tijdens het examen aan de oranje hesjes met rugnummer.
reageren REAGEER | stuur door | DONDERDAG, 06.04.17 | 14.39 UUR

Home | Mail | Copyright ©

Toon desktop versie