Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Woensdag 14.11.18 | 21.01 uur
 

Ellen van Brussel: 'Als klein kantoor kennen wij onze klanten'

Zwartewaterland AssurantiŽn heeft oog voor de klant

Zelf een verzekering afsluiten lukt de meeste mensen nog wel. Maar wat als je een beroep op de verzekering moet doen? Als de verzekeringsmaatschappij niet lijkt mee te werken? Dan ben je blij dat je de verzekering via een onafhankelijke tussenpersoon als Zwartewaterland AssurantiŽn hebt afgesloten.

"Als klein kantoor kennen wij onze klanten", zegt Ellen van Brussel. "Het maakt dat wij altijd een verzekering vinden die aansluit op de persoonlijke wensen van de klant en bij het afhandelen van bijvoorbeeld schade nemen wij alles met verstand van zaken uit handen."

Als onafhankelijke tussenpersoon regelt Zwartewaterland AssurantiŽn alles omtrent verzekeringen voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

"Onze kracht is het persoonlijke contact. Met vragen over het afsluiten, betalen van premies en afhandelen van bijvoorbeeld schade heb je contact met ťťn en dezelfde persoon die thuis is in alle verzekeringen. Meerdere malen hetzelfde verhaal moeten vertellen voordat je bij de juiste persoon bent, is er bij ons dus niet bij."

Voor het afsluiten van een verzekering heeft Zwartewaterland AssurantiŽn de keuze uit twintig maatschappijen om vervolgens tot voorwaarden te komen die het beste bij de klant passen.

Populaire verzekeringen
Nu het voorjaar is begonnen, neemt de vraag naar motorverzekeringen, reisverzekeringen en annuleringsverzekeringen toe. ďDe motoren komen weer uit de schuur en dan zijn onze collectieve motorverzekeringen voor specifieke merken zeker interessant. Deze collectieven bieden korting op de premie en ook de eisen voor diefstalpreventie liggen lager.Ē Een reisverzekering kun je via Zwartewaterland AssurantiŽn naar eigen wens opbouwen. Wel of geen bagage, wel of geen extra geld, wel of geen auto, er zijn allemaal rubrieken die je aan kunt vinken, waarmee je ook zelf de hoogte van de premie bepaalt.

Bewezen diensten
Het mag duidelijk zijn dat Zwartewaterland AssurantiŽn goed werk levert bij het afsluiten van verzekeringen, maar bij het afhandelen van bijvoorbeeld schade laten zij echt hun meerwaarde zien. ďOnze klanten zijn zeer tevreden over de manier waarop wij dergelijke zaken afhandelen. Zeker als de verzekeraar probleemloos uitkeert. Maar ook zaken die niet vergoed worden, zijn met de juiste argumentatie goed bespreekbaar. In dergelijke gevallen zoeken wij altijd eerst persoonlijk contact door even te bellen voordat de schriftelijke bevestiging komt.Ē Met hun brede kennis en persoonlijke benadering is Zwartewaterland AssurantiŽn dť onafhankelijke tussenpersoon waar je als klant echt op kunt bouwen. Kijk op www.zwla.nl naar de verschillende mogelijkheden.
reageren REAGEER | stuur door | ZATERDAG, 15.04.17 | 08.01 UUR

Home | Mail | Copyright ©

Toon desktop versie