Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Maandag 10.12.18 | 14.19 uur
 

Praiseconcert Irene verrassend en geslaagd!

Irene Hasselt viert jubileum op gepaste wijze

Afgelopen zaterdag 8 april 207 vond er in Sporthal de Prinsenhof een praiseconcert plaats met als thema 'Op weg naar Pasen'. Christelijk fanfarekorps Irene stond onder muzikale leiding van Henk Beens en Kees Does. Een verrassende inbreng op deze avond was van Gospelkoor Grace & Glory onder leiding van Talitha Nawijn. Het orkest zette de toon met een ingetogen openingsfanfare uitlopend in een magistraal crescendo, waarna voorzitter Beja Postma het woord nam.

Postma memoreerde in haar openingswoord dat de vereniging op 8 april precies 60 jaar bestond. Onder andere door dit praiseconcert laat de vereniging zien hoe belangrijk haar christelijke identiteit is en hoe dankbaar bestuur en leden zijn voor de afgelopen 60 jaar.

Het programma werd voortgezet met samenzang, waarna Grace & Glory vol enthousiasme van zich liet horen. Daarna was het de beurt aan de drumband met een prachtige uitvoering van het lied 'Wat een grote liefde' van de bekende band Sela.

Zo ontstond er deze avond een prachtige wisselwerking tussen publiek, koor, orkest en drumband waarbij er deze avond nog diverse muzikale hoogstandjes te horen waren. Bijzonder mooi was het om te horen hoe publiek, koor en muziekverening elkaar aan het slot van het concert De Vrede van God toezongen en speelden. Een waardige afsluiting van een geslaagd concert.

Dat koor en publiek aan het eind van de avond voor de jubilerende muziekvereniging ‘Lang zal ze leven’ zongen was een mooie toegift waarna een ieder de goedgevulde Sporthal tevreden kon verlaten.
reageren REAGEER | stuur door | DINSDAG, 11.04.17 | 13.23 UUR

Home | Mail | Copyright ©

Toon desktop versie