Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Maandag 10.12.18 | 14.19 uur
 

Programma geschikt voor breed publiek, van jong tot oud!

Brommersprint treft voorbereidingen voor dag twee!

De brommersprint Genemuiden is al jaren de grootste sprint van Nederland. Dit jaar heeft de organisatie er nog een tandje bijgezet. De tweede dag van het programma op zaterdag 6 mei 2017 zit bomvol racespektakel. De vrijdagavond stond in het teken van de Genemuider band 'Uncle John', omlijstend met de lokale deejays 'Guido en Klaas'. Op dit moment treft de organisatie voorbereidingen voor de tweede en laatste dag van Brommersprint 2017.

Op de traditionele zaterdag is er veel te doen. Het programma is samengesteld voor een breed publiek, van jong tot oud. De snelste sprinters vanuit binnen en buitenland vormen weer de rode draad van het programma en zullen om 11.00uur van start gaan. In de pauzes kunnen de toeschouwers genieten van stunts van stunteam Katana uit België. Dit team van professionele motor-stunters (uit de bekende Bleuk stal) staan bekend om hun spectaculaire en gewaagde stunts op hun bloedsnelle Suzuki machines.

Op het terrein langs de randweg wordt een heus Racedorp ingericht. In dit dorp worden demo’s gegeven door het ‘D.A.T.’ raceteam uit Genemuiden, tractorpull-team ‘The Judge’ en ‘The Navigator’. Er zullen verschillende snelle en zeldzame auto’s worden tentoongesteld. Ook zal Dakar-coureur Jasper Riezebos weer van de partij zijn met zijn rallymotor. Voor de jongere raceliefhebbers is er dit jaar een quadbaan en zijn er uiteraard springkussens.

Naast al het racevermaak wordt er voor het aanwezige publiek ook een Mei-markt georganiseerd met een breed aanbod van producten.

Zaterdag 6 mei start het programma om 11.00 uur. Toegang is 2,00 euro (t/m 12 jaar gratis) Meer informatie via www.brommersprint-genemuiden.nl
reageren REAGEER | stuur door | ZATERDAG, 06.05.17 | 11.43 UUR

Home | Mail | Copyright ©

Toon desktop versie