Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Maandag 10.12.18 | 23.12 uur
 

Opstellen aan de Lange Paden ...

Defilé Avondvierdaagse Hasselt naar gemeentehuis

Scouting de Veste organiseert van maandag 29 mei tot en met donderdag 1 juni 2017 evenals voorgaande jaren de Avondvierdaagse in Hasselt. De organisatie zet dit jaar extra in op wandelen in groepsverband en roept teams op zich gezamenlijk aan te melden. "Het defilé van de avondvierdaagse Hasselt voor het publiek vindt 1 juni plaats nabij het gemeentehuis. Opstellen aan de Lange Paden", aldus de organisatie.

Traditiegetrouw zijn het met name de basisscholen die massaal meedoen aan de Avondvierdaagse. De organisatie juicht wandelen in groepsverband van harte toe en nodigt daarom ook organisaties, verenigingen, collega’s of vriendengroepen uit om als team mee te wandelen. Bent u met minimaal met 8 personen, dan kunt u zich als groep inschrijven.

Routes
De avondvierdaagse-commissie van Scouting de Veste heeft mooie wandelroutes uitgezet van 5, 10 en 15 kilometer door Hasselt en omgeving. Ben je niet in de gelegenheid om vier avonden te wandelen? Je kunt er ook voor kiezen om 1 dag mee te lopen.

De aankomst-/ opstelplaats voor het defilé is dit jaar op een andere locatie, omdat op de Kaai en bij het Justitie Bastion werkzaamheden plaatsvinden. Het defilé start dit jaar op de locatie Bolwerk-Wilhelminalaan (aan de Lange Paden). Bilder is aanwezig bij de feestelijke intocht om de deelnemers te feliciteren met hun prestatie.

Aanmelden
Aanmelden kan via www.avondvierdaagse-hasselt.nl, per e-mail info@avondvierdaagse-hasselt.nl of bij de start in de avondvierdaagseweek bij Sporthal de Prinsenhof, Prinsenstraat 24 in Hasselt. Dit kan tot een kwartier voor aanvang.
reageren REAGEER | stuur door | WOENSDAG, 17.05.17 | 08.00 UUR

Home | Mail | Copyright ©

Toon desktop versie