Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Zaterdag 20.10.18 | 17.30 uur
 

Zwartewaterland Personeelsdiensten kijkt verder dan het cv

Vliegende start voor nieuw uitzendbureau in Zwartsluis

Vanaf 24 mei 2017 is het officieel, dan is Zwartewaterland Personeelsdiensten met het live gaan van hun website volledig beschikbaar voor alle bedrijven en werkzoekenden in met name de gemeenten Zwartewaterland en Steenwijkerland. De komst van het nieuwe uitzendbureau zong al rond in vestigingsplaats Zwartsluis, wat achter de schermen tot enkele succesvolle opdrachten heeft geleid. "Geweldig zo'n vliegende start", zeggen Ilona de Vries en Else de Boer. "Wij zijn er helemaal klaar voor om op eigen wijze bedrijven en werkzoekenden bij elkaar te brengen."

De oprichting van Zwartewaterland Personeelsdiensten vloeit voort uit Zwartewaterland Training & Advies, een mooi bedrijf waar Ilona al tien jaar ziel en zaligheid in legt.

"Dit jubileum was voor ons aanleiding om op zoek te gaan naar verdere versterking", vertelt Ilona. "Wij wilden training, advies én personeelsdiensten onder één dak brengen. Zo iets heeft Zwartsluis nog niet en met de ervaring die ik in het verleden bij een ander uitzendbureau heb opgedaan, zag ik kansen dat gat in de regio op te vullen."

Met de aantrekkende economie kwam dit idee op het juiste moment. Na een lange periode van krimp schakelen bedrijven weer over op groei. Hoe een bedrijf daarop in te richten, vormt een uitdaging waar Zwartewaterland Personeelsdiensten graag in meedenkt.

Persoonlijke aanpak
Ilona kan en wil Zwartewaterland Personeelsdiensten niet alleen runnen en zo kwam de ook in Zwartsluis woonachtige Else de Boer in beeld. "Met mijn jarenlange ervaring als manager binnen grote recreatiebedrijven heb ik kijk op het selecteren van mensen en de wensen van werkgevers."

Samen hebben de dames het concept met diensten als uitzenden, detacheren, payrolling, werving & selectie en outplacement verder uitgewerkt. Het onderscheidend vermogen zit 'm in de persoonlijke aanpak.

"In deze digitale wereld vinden wij het persoonlijke contact met bedrijven en werkzoekenden heel belangrijk. Door oprecht verder te kijken dan een geüploade cv zien wij een uniek mens die met wellicht onontdekte talenten wel of niet bij een specifiek bedrijf past."

Wees welkom
De eerste weken is Zwartewaterland Personeelsdiensten nog gevestigd aan het Klein Lageland 1C, maar in juli verwachten de dames hun intrek te nemen in hun mooi centraal gelegen pand aan de Handelskade 25A in Zwartsluis.

"Echt alle bedrijven en werkzoekenden zijn welkom voor een persoonlijke kennismaking. Wij bemiddelen voor iedereen in iedere branche, van scholieren op zoek naar vakantiewerk tot ervaren mensen die in deze prachtige regio de volgende stap in hun carrière willen zetten."

Vanaf 24 mei 2017 is Zwartewaterland Personeelsdiensten bereikbaar via telefoon 038 – 3868440 of mail info@zwpd.nl Kijk voor meer informatie op www.zwpd.nl of volg ZWPD via Facebook en Twitter.
reageren REAGEER | stuur door | WOENSDAG, 24.05.17 | 08.00 UUR

Home | Mail | Copyright ©

Toon desktop versie