Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Maandag 15.10.18 | 09.30 uur
 

Zwartsluis omarmt culinaire hotspot

'Bij Frank' maakt hoge verwachtingen waar

Wie bekend is bij Hotel Zwartewater (De Vlakte 20) in Zwartsluis kent ook haar twee restaurants: de Combuijs en Brasserie het Vooronder. Laatstgenoemde is de afgelopen weken verbouwd tot een nieuwe culinaire hotspot. Onder de naam ‘Bij Frank’ gooit eigenaar Sander Frank het over een compleet andere boeg. Lunchen, dineren of loungen in een luxueuze ambiance. Deze hoge verwachtingen heeft eigenaar Sander Frank he-le-maal waar kunnen maken.

Restaurant ‘Bij Frank’ wil haar gasten vooral verrassen. Dat doet ze op alle denkbare manieren. Van een verrassende kaart tot bijzondere gerechten en verfijnde presentatie; zoals 'Plank van Frank' (Houthakkersbrood met drie soorten beleg; tonijnsalade, gebakken eitje op ham en kaas, bospaddenstoel kroketten).

Gasten moeten 'Bij Frank' verwend worden. Met een vlotte, verfrissende service en verrassende gerechten zorgen zij voor een setting waar gasten zich thuis voelen. Wij hebben geen woord te veel gezegd.

Frank heeft met zijn nieuwste restaurant het maximale bereikt. Dat staat buiten kijf. Een prachtig uitzicht over Het Zwartewater en het échte uiteten-gevoel. Sfeer, gezelschap en omgeving dragen bij aan dé kwaliteit op tafel. Genieten met hoofdletter 'G', in een huiselijke ambiance, van al dat lekkers wat 'Bij Frank' te bieden heeft. Eigenaar Sander Frank is glansrijk geslaagd. (www.bij-frank.nl)
reageren REAGEER | stuur door | VRIJDAG, 02.06.17 | 15.27 UUR

Home | Mail | Copyright ©

Toon desktop versie