Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Woensdag 14.11.18 | 21.01 uur
 

Politie start onderzoeken naar aanleiding inbraken

Meerdere inbraken in Zwartewaterland in één nacht

In de nacht van donderdag 15 juni op vrijdag 16 juni 2017 zijn er meerdere inbraken geweest in de gemeente Zwartewaterland. In Genemuiden werd er tweemaal ingebroken. Nabij het Havenplein bij Slagerij van Ingen en in Langestraat bij Vivaldi Bij beide panden werd de inbraak op vrijdagochtend opgemerkt door de eigenaar.

Op vrijdag 16 juli 2017 is de politie bezig geweest met zowel een sporenonderzoek als een buurtonderzoek. Het sporenonderzoek is uitgevoerd door de forensische opsporing. Tevens wordt er een onderzoek gedaan naar mogelijk camerabeelden van de naastgelegen winkels. Op dit moment is het nog niet helemaal bekend wat er is weggenomen.

In Hasselt is in dezelfde nacht een inbraak geweest bij kringloopwinkel Noggus & Noggus gevestigd op de Venepoort te Hasselt. Omstreeks 03:40 uur kreeg de politie een melding van een inbraakalarm in genoemde pand. Ter plaatse bleek het om een inbraak te gaan. Ook hier is op vrijdag 16 juni 2017 een sporenonderzoek verricht door de forensische opsporing.

Heeft u informatie over deze inbraken neem dan contact op met de politie: 0900-8844. Naast bovenstaande meldingen is er op 16 juni 2017 omstreeks 12:20 uur ook nog een verdachte situatie geweest op het Kerkplein te Genemuiden. Een bewoners treft bij thuiskomst een man aan welke hard wegrent bij het zien van de bewoner. Deze man rent richting het Havenplein. De man was te herkennen aan een zwarte baseball cap welke achterste voren werd gedragen. Het is onbekend wat deze man van plan was. Heeft u informatie over bovenstaande melding neem dan contact op met de politie: 0900-8844
reageren REAGEER | stuur door | ZATERDAG, 17.06.17 | 10.12 UUR

Home | Mail | Copyright ©

Toon desktop versie