Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Maandag 15.10.18 | 09.30 uur
 

Sluuspoort: Evenement moet genoeg draagkracht hebben

Werkgroep maakt zich op voor herstart Winterfair

Winterfair Zwartsluis krijgt een herstart. Een nieuwe werkgroep van Sluuspoort, hét bezoekerscentrum van Zwartsluis, laat weten de handschoen op te pakken. "Er is nog voldoende draagkracht aanwezig om een Winterfair voor ons dorp te organiseren. Het nieuwe evenement gokt op bereidwilligheid van eigen inwoners en publiek van buiten", aldus de werkgroep.

Veel oude en nieuwe ideeën kwamen bij de aankomende editie (december 2017, red.) aan orde. Wilt u meedoen aan de Winterfair met een activiteit, met uw straat, bedrijf, vereniging of een stichting dan horen zij dat graag. Van een aantal verenigingen mocht de werkgroep al een toezegging ontvangen.

Uw tips of reacties uiterlijk voor 30 juli 2017 naar: winterfair@sluuspoort.nl Een eerstsvolgende informatieavond is donderdagavond 7 september 2017 bij Sluuspoort. U bent van harte welkom!

De jaarlijkse Winterfair in Zwartsluis was sinds 2015 ondermeer in handen van Oranjevereniging Zwartsluis en Horeca Zwartsluis. Ook veel straten gaven hun eigen invulling aan de Winterfair, zoals het Buitenkwartier en de Kerkstraat. De decembermaand bood veel vertier voor jong en oud. Beide organisaties droegen het evenement op handen en hadden een gezamenlijk, doch gevarieerd programma, voor jong en oud. Vorig jaar vond er bij het Botterhuus in Zwartsluis de ‘Winter Botter Werf’ plaats. "Het evenement diende ter vervanging van De Winterfair", aldus Stichting Zwartsluizer Botter ZS13.
reageren REAGEER | stuur door | DINSDAG, 11.07.17 | 21.24 UUR

Home | Mail | Copyright ©

Toon desktop versie