Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Donderdag 13.12.18 | 10.44 uur
 

Muzikaal concert nabij het Oude Stadhuis

Christelijk fanfarekorps 'Irene' viert Euifeest

Ook dit jaar levert het christelijk fanfarekorps 'Irene' uit Hasselt vol enthousiasme zijn bijdrage aan 't Euifeest. Zo verzorgt het korps, dat dit jaar zijn 60-jarig jubileum viert, op woensdag 30 augustus zijn jaarlijkse Euifeestconcert. Vanaf 19.30 uur te horen op de Markt nabij het Oude Stadhuis.

Mooi voorproefje
Tijdens het concert speelt Irene onder andere de marsen die het korps ook op het Wereld Muziek Concours in Kerkrade ten gehore heeft gebracht. Daarnaast laten de drumband en het orkest ook afzonderlijk horen wat zij in hun mars hebben. Zo vormt het Euifeestconcert alvast een mooi voorproefje van het grote jubileumconcert dat Irene op 4 november 2017 hoopt te geven.

Vier hoogtepunten
Speciaal voor dit jubileumconcert voegen maar liefst 75 oud-leden zich bij de huidige muzikanten van Irene om de zestigste verjaardag van het korps samen met het publiek te vieren. Na een goed bezocht Praiseconcert, een succesvol verlopen Sponsorloop en het optreden op het Wereld Muziek Concours, vormt dit concert voor Irene het vierde hoogtepunt van dit jubileumjaar.

Kenmerkende sound
Voor het zover is, zal Irene op de laatste zaterdag van het Euifeest ook te zien zijn in de traditionele Euifeestoptocht, waarbij het publiek volop kan genieten van de zo kenmerkende 'Irenesound' van de marchingband.
reageren REAGEER | stuur door | WOENSDAG, 30.08.17 | 13.12 UUR

Home | Mail | Copyright ©

Toon desktop versie