Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Donderdag 13.12.18 | 10.44 uur
 

Met muzikale medewerking van Muziekvereniging de Broederband

Polderconcert Mastenbroek op zaterdag 2 september

Zaterdagmiddag 2 september 2017 organiseert de 'Commissie Mastenbroek Gastvrij' weer het jaarlijks terugkerend Polderconcert. Met de Nederlands Hervormde kerk als achtergronddecor zal het concert plaatsvinden in het park achter de kerk. Dit jaar hebben we muziekvereniging de Broederband uit Kampen uitgenodigd om het Polderconcert te verzorgen.

De Broederband
Muziekvereniging de Broederband is een zittend harmonieorkest uit Kampen. Het orkest heeft in de ruim honderd jaar dat ze al bestaat haar sporen breed verdiend. Met een eigentijds en verrassend repertoire zult u zeker verrast worden!

Locatie
Onbekend maakt onbemind. Ieder jaar weer probeert de commissie een mooie, verrassende locatie te vinden in het hart van de polder Mastenbroek om een concert te organiseren. Na de pastorietuin en de kerk bezoeken we dit jaar één van de mooiste en meest rustgevende plaatsen van de polder op; het park achter de basisschool en kerk. Midden in het groen onder de schaduw van de kerktoren kunne bezoekers genieten van dit concert! Bij slecht weer wijkt de organisatie uit naar een droge locatie in de buurt.

Tijden
Inloop is vanaf 14.00 uur. Er is catering aanwezig met koffie, thee en meer. Aanvang van het concert is 14.30 uur. De toegang is gratis! Een vrije gift als tegemoetkoming in de onkosten wordt op prijs gesteld. U kunt het park bereiken via het schoolplein van CBS de Driemaster, Kerkwetering 2 in Mastenbroek.

Polderconcert 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door Polderbelangen Mastenbroek en door de Gebiedscoöperatie IJsseldelta. (www.poldermastenbroek.nl)
reageren REAGEER | stuur door | VRIJDAG, 25.08.17 | 15.17 UUR

Home | Mail | Copyright ©

Toon desktop versie