Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Woensdag 14.11.18 | 21.01 uur
 

Getuigen gezocht van incidenten in Hasselt

Diverse incidenten tijdens 't Euifeest

Het Euifeest in Hasselt is over het algemeen goed verlopen. In het weekend zijn er diverse incidenten geweest met name op de zaterdagacht waar de politie het nodige werk aan heeft gehad. Dat meldt politieteam IJsselland-Noord op sociale media.

En persoon aangehouden voor openbare dronkenschap. Deze persoon viel verschillende personen lastig mede door zijn overmatig alcoholgebruik. Hij is ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau te Zwolle en in de loop van de zondagochtend met een bekeuring weer naar huis gestuurd.

Tevens is een persoon aangehouden voor mishandeling en het bedreigen van een beveiliger. In eerste instantie was hij door zijn hinderlijk gedrag een caf uitgezet. Hier was hij het kennelijk niet mee eens waarop hij verhaal wilde halen bij een beveiliger. De persoon is vervolgens aangehouden door de politie voor mishandeling en bedreiging. Dit is nog in onderzoek bij de politie.

Ook is een persoon bekeurd voor baldadigheid welke niet van de straatverlichting af kon blijven. Dit is niet de enige vernieling. Er is namelijk ook een schutting vernield bij een horeca inrichting op de Kaai te Hasselt. Op dezelfde locatie is ook een fiets gestolen. Dit betreft een nieuwe groene Cortina damesfiets voorzien van een zadel met camouflageprint.

Politieteam IJsselland-Noord zoekt naar getuigen. Bent u getuige van de mishandeling, diefstal fiets of vernieling schutting aan de Kaai? Hebt u een vermoeden omtrent de dader? Laat het weten. Dit kan via 0900 8844 of www.politie.nl
reageren REAGEER | stuur door | DONDERDAG, 07.09.17 | 08.44 UUR

Home | Mail | Copyright ©

Toon desktop versie