Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Dinsdag 13.11.18 | 13.13 uur
 

Onderwijs, zorg, duurzaamheid en wonen

PvdA vraagt om input voor verkiezingsprogramma

"Politieke partijen krijgen vaak het verwijt dat zij alleen tijdens verkiezingstijd ge´nteresseerd zijn in wat de inwoners vinden. Dat geldt zeker niet voor de PvdA Zwartewaterland", aldus de Zwartewaterlandse PvdA-fractie in een persbericht.

"De afgelopen jaren hebben wij elk jaar oproepen gedaan om mee te denken en praten over diverse onderwerpen die wij en u belangrijk vinden als onderwijs, zorg, duurzaamheid, wonen. Ook brengen we elk jaar met een groep actieve leden bezoeken aan de diverse kernen waarbij we ook actief u benaderen om uw mening te vragen."

Toch is een verkiezingsjaar wel bijzonder. De resultaten van de gemeenteraadsverkiezingen zijn van groot belang voor het beleid dat de komende vier jaar wordt gevoerd. De basis voor dit beleid wordt gelegd in de diverse verkiezingsprogrammaĺs

"De PvdA-fractie vraagt inwoners op dit moment om mee te denken en praten over het verkiezingsprogramma. Ook is de fractie op zoek naar mensen die willen helpen bij de campagne. Misschien bent u zelfs wel ge´nteresseerd om op de lijst van de PvdA te komen of wilt u op een andere manier een actieve bijdrage leveren. Uw bijdrage, klein of groot, is van harte welkom."

U kunt uw interesse tonen door te e-mailen naar zwartewaterland.pvda@gmail.com. Ook kunt u bellen met de huidige fractievoorzitter van de PvdA Zwartewaterland, Astrid Dijkstra (06-42335924) of met Klaas Eenkhoorn (06-54328373).
reageren REAGEER | stuur door | WOENSDAG, 13.09.17 | 12.09 UUR

Home | Mail | Copyright ©

Toon desktop versie