Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Maandag 10.12.18 | 23.12 uur
 

Genemuider amazones met prijzen naar huis

Zwartewaterruiters succesvol in de regio

Afgelopen weekend reisden Janine Flier-Breman, Maud van Rees en Daphne Visscher af naar wedstrijden in Zwolle, Sint-Johannesga en Hasselt. De drie Genemuider amazones waren succesvol en namen diverse prijzen huiswaarts.

Janine Flier-Breman reisde met haar twee paarden af naar Zwolle voor de laatste wedstrijd van het outdoor seizoen. In de klasse M1 ging zij van start met Harley. De combinatie zette twee nette proeven neer en kreeg van de jury mooie scores van 215 en 198.5 punten. Met dit resultaat ging zij de concurrentie tweemaal voorbij en nam twee eerste prijzen mee naar huis.

In dezelfde klasse ging Flier-Breman ook van start met Hercules. De combinatie reed in de eerste proef naar een tweede prijs met 209,5 punten. Voor de tweede proef kreeg zij van de jury een score van 189,5 punten en met dit resultaat zette zij de derde prijs op haar naam.

Maud van Rees en haar pony Warenzo gingen van start opKampenion een springwedstrijd in Sint-Johannesga. De combinatie wist het tweede parcours van de klasse L categorie D/E foutloos en snel rond te springen in een tijd van 51.55 seconden. Met dit resultaat wist zij beslag te leggen op de eerste prijs.

Daphne Visscher ging met haar nieuwe pony Orchidís Ch‚teau van start op een dressuurwedstrijd in Hasselt. De combinatie liet zich in de eerste proef van de klasse B categorie D zien en werd hiervoor beloond met 194 punten en de derde prijs. In de tweede proef deden Visscher en Orchidís Ch‚teau er nog een schepje bovenop en dit werd gezien door de jury. Zij kregen een score van 201 punten en hiermee namen zij de tweede prijs huiswaarts
reageren REAGEER | stuur door | MAANDAG, 25.09.17 | 11.35 UUR

Home | Mail | Copyright ©

Toon desktop versie