Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Maandag 15.10.18 | 09.30 uur
 

Klustegoed sparen voor vereniging, stichting of buurt?

Actie 'Multimate Helpt' bij De Breker in Hasselt

Binnenkort start de landelijke keten van doe-het-zelfzaken Multimate de actie 'Multimate Helpt'. Met deze actie kunnen verenigingen of stichtingen sparen voor klustegoed voor het opknappen van bijvoorbeeld hun clubhuis. De Hasseltse vestiging, aan de Buiten de Enkpoort 15 zoekt verenigingen of stichtingen die zich hier voor willen aanmelden.

Multimate staat graag middenin de maatschappij en en zijn graag betrokken bij maatschappelijke projecten in de buurt. Met de landelijke spaaractie ‘Multimate helpt!, Sparen voor je buurt’ kun je aan de Buiten de Enkpoort 15 sparen voor een klustegoed om bijvoorbeeld het clubhuis eens een flinke verfbeurt te geven of de woonruimte van het bejaardenhuis op te knappen.

Hoe werkt het?
In de periode van 30 oktober t/m 31 december 2017 ontvangen klanten bij iedere besteding van 20 euro een hulpmunt van 1 euro, bestemd voor het lokale doel naar keuze, en een kortingsmunt van 1 euro, te besteden door de klant bij een volgend bezoek. In de Hasseltse winkel staat een spaarpot waar de hulpmunt in gedaan kan worden. Aan het eind van de actie tellen ze het gespaarde bedrag.

Dit bedrag mag je besteden in onze winkel in de vorm van producten voor de klus en/of inzetten voor klusuren. Wanneer je je leden/medewerkers motiveert om bij in Hasselt hun klusspullen te kopen, dan kan er een mooi bedrag gespaard worden.

Wilt u hiervoor in aanmerking komen?
Onderneem dan snel actie! Multimate De Breker in Hasselt selecteert drie doelen voor deelname. Ga snel naar multimate.nl/multimatehelpt en meldt u aan. Upload ook een foto van de klus! Aanmelden kan t/m zaterdag 7 oktober 2017.

In de week van 9 t/m 13 oktober 2017 ontvangt u van Multimate De Breker bericht of uw doel is gekozen. Indien uw doel door Multimate De Breker geselecteerd wordt, ontvangt u ter ondersteuning van de actie een promotiepakket. Hierin vindt u materialen om de actie te promoten. (www.multimatedebreker.nl | info@multimatedebreker.nl | 038 477 1258)
reageren REAGEER | stuur door | DINSDAG, 26.09.17 | 09.16 UUR

Home | Mail | Copyright ©

Toon desktop versie