Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Maandag 10.12.18 | 23.12 uur
 

Marathonseizoen voor schaatsers op punt van beginnen

Team Palet Schilderwerken klaar voor schaatsseizoen

Komend weekend start het schaatsseizoen traditioneel in Deventer met de IJsselcup. Team Palet Schilderwerken zal bij deze openingswedstrijd voltallig aanwezig zijn. Het team uit Zwartewaterland heeft komend seizoen naast het marathonschaatsen ook ambities in het langebaan schaatsen. Zaterdag 21 oktober wordt het marathonseizoen traditioneel afgetrapt op de Jaap Edenbaan in Amsterdam.

De samenstelling van Team Palet Schilderwerken (teampalet.nl) is gewijzigd ten opzichte van voorgaand seizoen. Open Nederlands Kampioen natuurijs Ineke Dedden (Wanneperveen), Marathon Cup winnares en Marathonschaatsster van het Jaar Elma de Vries (Meppel) en Imke Vormeer (Meppel) zijn de vaste waarden van het team. Jade van der Molen (Heerenveen) maakt haar terugkeer bij de blauw-zwarte schaatsformatie.

Komend seizoen zal het opleidingsteam van Team Palet Schilderwerken ook weer actief zijn in de Regio Noordoost Marathons en de landelijke Regiotop marathons. Het opleidingsteam bestaat uit Demi van Benthem (Ens), Annet Noppert (Scharsterbrug), Daphne Alderts (Sint Nicolaasga) en Sterre Jonkers (Emmen).

De landelijke spreiding van de marathonwedstrijden sluit goed aan bij het werkgebied van de schilders uit Genemuiden. Palet Schilderwerken is al acht jaren actief in het dames marathonschaatsen. De eerste twee jaar als subsponsor en nu voor het zesde seizoen als hoofdsponsor van een marathonteam. Daarmee is Palet Schilderwerken één van de langst zittende sponsors in het marathonschaatsen.
reageren REAGEER | stuur door | DONDERDAG, 12.10.17 | 15.47 UUR

Home | Mail | Copyright ©

Toon desktop versie