Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Dinsdag 13.11.18 | 13.13 uur
 

Robots Ö redding of bedreiging?

Robotica centraal bij 'Nederland leest!'

'Robots nemen in de komende vijf jaar mijn werk overí. Of ĎDe komst van robots levert veel nieuwe banen op in de toekomst'. Wat vind jij van deze uitspraken? Wat is jouw mening? De hele maand november kun je via de website van Bibliotheek Zwartewaterland je mening over dit onderwerp geven. Daar staat, in het kader van Nederland leest!, dit onderwerp centraal.

Geef je mening, krijg een boek
Robotica is dit jaar het thema van Nederland leest. Praat erover in de Bibliotheek of geef iedere week via de website jouw mening over robotica. En lees het geschenkboek I, Robot van Isaac Asimov. Misschien brengt je dat op heel andere gedachten. Gedurende de maand november krijg je het geschenkboek, net als het tijdschrift PCM, dat volledig in het teken van Robotica staat, cadeau in je Bibliotheek, zolang de voorraad strekt.

Nederland Leest in de Bibliotheek
Tijdens Nederland leest organiseert Bibliotheek Zwartewaterland een lezing door dr. Willem Peter de Ridder. De Ridder is directeur van Futures Studies. Als futuroloog helpt hij organisaties bij het verkennen van de toekomst, het bedenken van toekomstbestendige strategieŽn en het inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

De lezingen gaan over de invloed van robotica op de werkgelegenheid en is op donderdag 16 november om 20.00 uur in Bibliotheek Hasselt. De toegang bedraagt 8,50 euro voor niet-leden en 7,00 euro voor leden. Reserveren kan via www.bibliotheekzwartewaterland.nl of in je Bibliotheek.
reageren REAGEER | stuur door | VRIJDAG, 27.10.17 | 11.01 UUR

Home | Mail | Copyright ©

Toon desktop versie