Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Dinsdag 13.11.18 | 13.13 uur
 

Regeling voor maatschappelijke initiatieven

Subsidie voor lokale initiatieven in Overijssel

De provincie Overijssel heeft de Subsidieregeling voor Lokale Initiatieven (Samen voor Elkaar) weer open gesteld. De regeling is bedoeld voor maatschappelijke initiatieven die bijdragen aan het zelf organiserend vermogen van inwoners van Overijssel. Een maatschappelijk initiatief is een initiatief dat de sociale samenhang en betrokkenheid bij een gemeenschap versterkt en een collectief belang dient. 

Het betreft een eenvoudige subsidieregeling, speciaal voor kleinschalige projecten gericht op:
Gezond bewegen
Zelfstandig leven
Overijssels Noaberschap


Provinciale bijdrage
De Provinciale bijdrage is tussen 1.000,00 en 3.000,00 per initiatief en kan 100% van de kosten zijn. Dus eigen bijdrage is niet nodig.

Criteria (globaal)
Samenwerking met andere organisatie(s). Het initiatief is niet bedoeld voor één organisatie, maar er is samenwerking met minimaal één andere organisatie. Bewoners kunnen ook een aanvraag indienen, maar dan met minimaal drie personen. Kennis delen en leren van elkaar is belangrijk. Geef aan hoe je dat doet. Vul het online aanvraagformulier via de website in.
 
Open t/m 10 november 2017
De regeling is een korte tijd open, tot en met 10 november 2017. En wie eerst komt (en voldoet aan criteria) wie eerst maalt.

Meer informatie over de subsidieregeling en het aanvraagformulier: www.overijssel.nl/loket/subsidies/@LOE/overijssel-samen
reageren REAGEER | stuur door | MAANDAG, 30.10.17 | 16.15 UUR

Home | Mail | Copyright ©

Toon desktop versie