Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Donderdag 13.12.18 | 12.13 uur
 

Eerste en tweede prijs voor Briėtt Breman

Zwartewaterruiters foutloos in Genemuiden

Op 4 november 2017 werd er in het Hippisch Centrum van de Zwartewaterruiters een springwedstrijd voor paarden georganiseerd. Amazones Jeanine Fuite en Il Mio Amore zich op de thuisbasis goed zien.

Na het springen van een foutloze ronde werden zij beloond met 82,5 stijlpunten en de eerste prijs.

In dezelfde klasse ging Jenayla Roeland van start met I. Adermie R4. De combinatie sprong met een foutloos parcours naar 70,5 stijlpunt en won hiermee de achtste prijs.

Briėtt Breman reisde zaterdag met haar nieuwe pony Coco af naar een dressuurwedstrijd in Beilen. De combinatie zette twee goede proeven neer in de gecombineerde klasse L1/L2 categorie C/D/E en werd door de jury beloond met 190 en 191,5 punt. Met dit resultaat nam zij de eerste en de tweede prijs mee naar huis.

Tijdens een dressuurwedstrijd in Vollenhove debuteerde Jenine Altena succesvol in de klasse L1 met haar paard Imposant. De combinatie reed met twee nette proeven naar 190,5 en 197 punten en wist hiermee tweemaal de tweede prijs mee naar huis te nemen.

Janine Flier-Breman reisde met haar twee paarden af naar Heeten. In de klasse M1 ging zij van start met Harley. De combinatie zette een goede proef neer en werd beloond met een score van 220,5 punten. Met een ruime voorsprong van 17,5 punten wist de combinatie hiermee de eerste prijs op haar naam te zetten. In de hogere klasse M2 zette Janine Flier-Breman een goede proef neer met haar paard Hercules. De jury beloonde haar met 203,5 punt en de eerste prijs.

Louanne Eenkhoorn en Clinton waren op dreef tijdens een dressuurwedstrijd in Hierden. De combinatie reed in de klasse ZZ-Licht met twee proeven naar topscores van 234,5 en 232 punten. Met dit resultaat liet zij tweemaal de concurrentie achter haar en nam twee eerste prijzen mee naar huis. Ook waren Eenkhoorn en Clinton met dit resultaat de beste combinatie over twee proeven en kregen hiervoor een extra prijs.
reageren REAGEER | stuur door | MAANDAG, 06.11.17 | 08.52 UUR

Home | Mail | Copyright ©

Toon desktop versie