Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Maandag 10.12.18 | 14.19 uur
 

In samenwerking met Nederlandse PatiŽnten Vereniging NPV

Bibliotheek Hasselt lanceert 'Boek aan huis'

De bibliotheek Hasselt wil samen met de vrijwilligers van de NPV - Nederlandse PatiŽnten Vereniging de dienst 'Boek aan Huis' weer nieuw leven inblazen. Als u graag leest, maar u bent aan huis gebonden door ouderdom, (tijdelijke) handicap, ziekte of anderszins, en daardoor niet in staat de bibliotheek te bezoeken, dan willen medewerkers zorgdragen dat u toch 'leesvoer' thuis krijgt bezorgd.

Romans, literatuur, luisterboeken, boeken met grote letters, hobby- en fotoboeken, boeken over de streek, maar ook tijdschriften en vakbladen komen door boek aan huis dienst, ook voor u weer binnen handbereik.

Tijdens een kennismakingsgesprek worden uw boekwensen geÔnventariseerd en nadere afspraken gemaakt m.b.t. bezorgen en ophalen. Hierna wordt u elke 3-4 weken bezocht door een enthousiaste vrijwilliger die een nieuwe collectie boeken, luisterboeken, cdís en tijdschriften voor u meeneemt en vervolgens retourneert.

U betaalt het normale contributiebedrag en ontvangt een lidmaatschapskaart van de bibliotheek. Er worden verder geen extra kosten in rekening gebracht.

Hebt u interesse in de dienst 'Boek aan Huis' of kent u iemand die hiervan gebruik zou willen maken neem dan contact op met de bibliotheek Hasselt: per mail: hasselt@bibliotheekzwartewaterland.nl of telefonisch: 038 4771716 of 06 20347685 (contact NPV).
reageren REAGEER | stuur door | WOENSDAG, 08.11.17 | 15.44 UUR

Home | Mail | Copyright ©

Toon desktop versie