Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Woensdag 14.11.18 | 21.01 uur
 

Donderdag 23 november 2017

Informatieavond bij Longpunt Zwolle: Longmedicijnen

Op donderdag 23 november 2017 organiseert Isala, het Longfonds i.s.m. IJsselheem en Icare een informatieavond bij Longpunt Zwolle met het onderwerp: Longmedicijnen.

Welke medicijnen zijn er en hoe werken ze?
Ruim 60-70% van de longpatiŽnten neemt de longmedicijnen niet goed of onvoldoende in. Tijdens Longpunt krijgen longpatiŽnten, partners en mantelzorgers uitleg en wordt voor gedaan hoe longmedicijnen goed te inhaleren door Rianne Dijk, Karen Dalhuisen longverpleegkundigen Isala en Ellen Venema longverpleegkundige Icare.

Tijdens de avond is er alle gelegenheid om met de zorgverleners in gesprek te gaan en samen ervaringen uit te wisselen. De gratis lezing vindt plaats in Isala, Centrale hal 2e verdieping, dr. Van Heesweg 2 Zwolle. Aanvang 19.30 uur.

Lokale samenwerking
In Zwolle wordt samengewerkt met Isala, Icare en IJsselheem. Voor patiŽnten en hun omgeving is Longpunt de plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en zorgen te delen. Voor zorgverleners is Longpunt de plek waar zij hun patiŽnten in een groep kunnen ontmoeten en mogelijk verder verwijzen. Voor vrijwilligers is Longpunt de plek waar zij het leven van longpatiŽnten helpen verbeteren.

Gratis deelname
Iedereen kan gratis deelnemen aan Longpunt. Informatie via www.overijssel.longfonds.nl
tel. (06) 51006815. Mensen die komen wordt verzocht geen parfum of andere geurtjes te gebruiken, veel longpatiŽnten hebben daar last van.
reageren REAGEER | stuur door | WOENSDAG, 08.11.17 | 19.19 UUR

Home | Mail | Copyright ©

Toon desktop versie