Zwartewaterkrant.nl - De digitale krant van Zwartewaterland
Maandag 10.12.18 | 23.12 uur
 

Donderdag 23 november 2017: Mooirivier Dalfsen

Finaleshow Rabobank Co÷peratie Weken

De ontknoping van de Rabobank Co÷peratie Weken 2017 is aanstaande. Rabobank Vaart en Vechtstreek hecht veel waarde aan het versterken van de lokale leefomgeving. Daarom geeft de bank jaarlijks een deel van de winst terug aan de samenleving. Dit doen ze via een tweetal initiatieven: de Rabobank Clubkas Campagne, gericht op sport en ontspanningsclubs, en de Rabobank Co÷peratie Weken, die bestemd is voor maatschappelijke organisaties.

Via de Rabobank Co÷peratie Weken #VVS is dit jaar 100.000 euro beschikbaar voor initiatieven van verenigingen en stichtingen met een maatschappelijk karakter.

Speciale aandacht is er deze editie voor initiatieven rondom het thema noaberschap, oftewel: omzien naar elkaar. Zij komen in aanmerking voor een extra geldbedrag. Daarnaast zijn er een extra geldbedrag beschikbaar voor de meest originele manier van campagne voeren.

Alle leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek bepalen via een stemming welke maatschappelijke initiatieven een financieel steuntje in de rug verdienen. Dit doen zij van 1 november tot en met 15 november 2017 via een online stemsite.

Tijdens de inmiddels uitverkochte finaleshow bij Congrescentrum Mooirivier (Oude Oever 10) in Dalfsen wordt bekend gemaakt welke bedragen aan welke buurtversterkende initiatieven zijn toebedeeld. Ook maakt de Rabobank tijdens deze avond de winnaars bekend van de originaliteitsprijzen en welke buurtversterkende initiatieven, rondom het thema noaberschap, in aanmerking komen voor een extra bijdrage.

De avond zal verder opgeluisterd worden door de cabaretiers Rob Urgert en Joep van Deudekom.
reageren REAGEER | stuur door | VRIJDAG, 10.11.17 | 10.43 UUR

Home | Mail | Copyright ©

Toon desktop versie