Genemuidenaren steunen goed doel

Finishen in New York voor India

Erik Naberman, Gert Beens en Harco Kolk

Erik Naberman, Gert Beens en Harco Kolk© Marike van der Velden

Harco Kolk (algemeen directeur Vadain Groep), Erik Naberman en Gert Beens uit Genemuiden hebben onlangs de marathon van New York uitgelopen. Hiermee zamelden ze meer dan 9000,- Euro in voor de stichting Vadain Sampark.

Kolk, Naberman en Beens liepen voor hun doen scherpe tijden, respectievelijk 4.19, 3.40 en 4.01 uur. Kolk: “De laatste kilometers in Central Park waren voor mij ontzettend zwaar, maar het fantastische publiek sleepte mij er doorheen. Dat gaf mij een adrenalinestoot."

Vadain Sampark zet zich in voor kinderen in India en probeert hen een betere toekomst te bieden. In samenwerking met een tweetal Indiase ‘fathers’ geeft het kinderen in de sloppenwijken van Delhi de kans om beroepsopleidingen te volgen, waaronder computertrainingen.

Ook zet het op het arme platteland een school op, worden kinderen van lesmateriaal voorzien en krijgen arme boeren hulp om hun inkomens- en levensstandaard te verhogen.

Vadain Beheer II wil al langere tijd iets betekenen voor de arme bevolking in India, waar de onderneming al meer dan tien jaar een aantal vestigingen heeft. “Het heeft even geduurd om de juiste personen te vinden met wie we iets konden opzetten, maar inmiddels is het eerste deelproject van start gegaan”, aldus Harry van Dalfsen, algemeen directeur van Vadain Beheer II.

Voor meer info: www.vadainsampark.nl

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | ZATERDAG, 10.11.07 | 00.00 UUR


advertentie