Gemeente neemt blauwe zone onder de loep

Groot parkeeronderzoek in Genemuiden

In de komende periode wordt op twee plekken in Genemuiden een parkeeronderzoek gehouden. In het centrum wordt het parkeergedrag, na de instelling van de blauwe zone, onder de loep genomen. Rondom zorgcentrum De Meente vindt een onderzoek plaats om te bepalen of de huidige parkeergelegenheid nog aansluit op de behoefte in de wijk.

De onderzoeken bestaan uit registratie van de aantallen voertuigen. Daarnaast wordt gekeken waar en hoe lang ze op een bepaalde plek geparkeerd staan. Er worden geen persoonlijke gegevens en/of kentekens geregistreerd.

Voor een representatief beeld worden ook in het weekend tellingen gedaan. De onderzoeken vinden plaats rond de Langestraat, Achterweg, het gebied tussen de Oosterbrugstraat en de Simondsstraat, op het parkeerterrein aan De Koppel, op het Havenplein en in de wijk rondom de Meente.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 18.05.17 | 16.00 UUR


advertentie