Kruising meerdere weken afgesloten

Reconstructie kruising Tagweg Genemuiden van start

Wethouder Speksnijder geeft startsein

Wethouder Speksnijder geeft startsein © DKN / R.W. Jansema

Wethouder Arie Speksnijder van de gemeente Zwartewaterland verrichtte maandag 19 juni 2017 de starthandeling voor de reconstructie van de kruising Koppel/Tagweg/Bereklauw in Genemuiden. Vanaf heden wordt het wegdeel van de Koppel tussen de Tagweg en de oude Tagweg gereconstrueerd. Het bestaande asfalt wordt vervangen door nieuwe bestrating en de trottoirs worden opnieuw aangebracht inclusief een nieuwe afwatering.

Na gereedkomen van genoemd wegdeel wordt de kruising Koppel-Tagweg-Bereklauw vanaf 26 juni 2017 gereconstrueerd. Het asfalt wordt vervangen door bestrating, de kruising wordt als plateau uitgevoerd met drempelopgangen en voorzien van een zebrapad aan de kant van de Bereklauw.

Tijdens de werkzaamheden is de kruising afgesloten voor alle verkeer. De stremming duurt naar verwachting ca 3 weken. Bestemmingsverkeer voor de Kettingweg wordt omgeleid via de Matenweg en Sanssenhekkenweg.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 19.06.17 | 10.08 UUR


advertentie