Team Roze op hoogste podium in Hasselt!

Euibattle 2017: De strijd barst weer los!

Euibattle 2017: De strijd barst weer los!

Euibattle 2017: De strijd barst weer los!© DKN | RDV

UPDATE | 18u50 Géén Euifeest zonder Euibattle. En dus gaan op de eerste zaterdag maar liefst twintig teams de sportieve strijd met elkaar aan. In hun kleurrijke outfits doorlopen zij vandaag een uitdagend circuit met de meest hilarische spelen. Het fanatisme kent geen grenzen, de lol evenmin. Aanmelden voor de Euibattle is niet meer mogelijk, maar met het hele gezin een kijkje komen nemen bij hét spektakel kan natuurlijk altijd. Publiek is vanaf 14.00 uur welkom nabij het Diamanten Bolwerk.

Mooie bloopers
Aan de start van de Euibattle verschijnen dit jaar dus twintig teams. Ieder team van minimaal zes personen – enkele reserve teamleden zijn toegestaan – staat onder leiding van een tot op het bot gedreven teamcaptain. Samen proberen zij ieder spel tot een goed einde te brengen, terwijl het publiek (net als de concurrentie) stiekem op de nodige bloopers wacht. Het strijdtoneel naast de feesttent telt dit jaar zes spelen die het uiterste van de teams vergen. Natuurlijk ontbreken de traditionele tobbedans en stormbaan niet, maar wat de teams van het levend sjoelen moeten verwachten, blijft nog even gissen.

Onvergetelijke avond
Als de strijd gestreden is, wordt duidelijk welk team met de felbegeerde beker en de eeuwige roem naar huis gaat. Met deze prijsuitreiking is het feest echter niet ten einde. Vanuit de feesttent schenkt Heuireca niet alleen een verfrissend drankje, een smakelijke hap voor de lekkere trek ontbreekt zeker niet. Later op de avond tilt de knotsgekke band Partymachine het feest naar ongekende hoogte.

Euibattle | Uitslagen 2017
1. Team Roze
2. Olympus
3. Sportland Hasselt
4. Tobbers
5. Patrick en de 7 zwervers
6. Gang is alles
7. Doeks
8. Fytac
9. Stegeman
10. Tiansugelimejohaka
11. Pony's
12. Superleo
13. Tante Klaar
14. Berry Gijze Transport
15. Blanke indanen
16. 12 steden, 13 ongelukken
17. Rich Girls
18. Ruwe diamanten
19 Dolly Dots

Door: De Zwartewaterkrant | Astrid Mensink

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | ZATERDAG, 26.08.17 | 14.39 UUR


advertentie