Herman van As Makelaardij onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak

'Wij maken de aan- en verkoop van uw woning wel heel aantrekkelijk'

Herman van As Makelaardij (Westerkaai 66a) in Genemuiden

Herman van As Makelaardij (Westerkaai 66a) in Genemuiden© Herman van As

ADVERTORIAL Na een enorme dip gaat het weer beter op de woningmarkt. Kopers en verkopers die van de aantrekkende markt gebruik willen maken, zijn bij Herman van As Makelaardij aan het juiste adres. Niet alleen profiteren zij van de ruime kennis en ervaring, professionele aanpak en persoonlijke benadering, ook maken zij kans de courtage tot maximaal 2500 euro terug te winnen.

"Wij zijn aangesloten bij de beroepsvereniging VastgoedPRO, initiatiefnemer van deze actie”, vertelt Van As. “En dus maken ook onze klanten tot het eind van dit jaar iedere maand kans op een aanzienlijke verlaging van hun kosten."

In april 2017 verhuisde Herman van As Makelaardij naar de Westerkaai in Genemuiden. Een prachtige zichtlocatie met in de etalage een opvallend mooie presentatie van iedere woning in portefeuille. “Overdag blijven zeer veel mensen voor de etalage staan kijken en dat schijnt 's avonds ook zo te zijn.”

De verkoop van een woning begint bij Herman van As Makelaardij met een onderzoek naar (de juridische aspecten van) de woning, de omgeving en de transactieprijzen in de buurt.

"Ik loop vervolgens door de hele woning en meet iedere ruimte zelf om de inhoud en het woonoppervlak exact te bepalen. Hierna geef ik mijn advies over de waarde en vraagprijs van de woning. Iedere klant ontvangt een heldere offerte op basis van vaste bedragen met een lagere courtage naarmate de verkoop sneller verloopt."

Open Huizen Dag
Natuurlijk maakt Herman van As Makelaardij van iedere te verkopen woning mooie foto's en video's op maat, zelfs met een drone vanuit de lucht. “Deze worden samen met een plattegrond van de woning via Funda, onze eigen website en sociale media gedeeld.” Onlangs is Herman van As Makelaardij van huisstijl veranderd en dus staan bij de te verkopen woningen nieuwe, statige borden in de tuin. Op deze borden wordt straks ook melding gemaakt van de Open Huizen Dag. “Belangstellenden kunnen op zaterdag 30 september 2017 tussen 11.00 en 15.00 uur binnen kijken bij de woning(en) van hun keuze. De aanwezige eigenaar biedt dan alle ruimte om onder het genot van een kop koffie een goede indruk van de woning te krijgen."

Persoonlijke aanpak
Herman van As Makelaardij neemt ook zelf ruim de tijd voor bezichtigingen. “Ik plan altijd een uur in om wat rust te creëren in een situatie waarin je – zeker gezien de huidige markt – snel moet beslissen.” In die huidige markt worden woningen ook vaker onderhands verkocht, maar met ruime kennis van de markt en veel ervaring in onderhandelen, weet Herman van As Makelaardij bij zowel aan- als verkoop er altijd meer uit te halen. “Doordeweeks zijn wij ook altijd elke avond telefonisch bereikbaar en uiteraard ook op zaterdag. Bij ons ben je dus geen nummer, maar een gewaardeerde klant die op mijn persoonlijk aanpak kan rekenen.”

Kijk voor meer informatie op de binnenkort aan de nieuwe huisstijl aangepaste website www.hvamakelaardij.nl

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 21.09.17 | 14.18 UUR


advertentie