25 Jarig jubileum op vrijdag 29 september 2017

'Con Amore' houdt jubileumconcert in Zwartsluis

Brass ensemble Con Amore uit Zwartsluis houdt op vrijdag 29 september 2017, ter gelegenheid van het 25 jarig jubileum, een concert. Ook slagwerkgroep Energy X, onder leiding van Albert Dijkstra, verleend zijn medewerking aan deze avond.

Con Amore werd opgericht in 1992 door Albert Braamskamp en hun eerste optreden was in de Gereformeerde Kerk te Zwartsluis. Het eenmalige optreden was destijds de start van het koperensemble, onder leiding van oprichter Albert Braamskamp. Braamskamp bedacht ook de naam 'Con Amore'. Heden ten dage is het een brass ensemble, onder leiding van Menno Akse.

Het jubileumconcert is in het Voorwaarts Muziek Centrum (Zomerdijk) in Zwartsluis. Entree en kopje koffie is gratis. Het progamma begint om 19.30 uur. Bij een donatie van minimaal 10.00 euro ontvangt u de CD the Rose van Con Amore gratis!

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 25.09.17 | 18.03 UUR


advertentie