Organisatie in handen Andreas Manna Stichting (AMS)

Afrikaloop doet in najaar Hanzestad Hasselt aan

Elk najaar organiseert de Andreas Manna Stichting (AMS) de vooral onder wandelsporters wel bekende Afrikaloop. Het gaat om een zevendaagse wandelactie (21 t/m 27 oktober 2017) door Noord Nederland. De route wordt dit jaar voor de twaalfde keer gelopen. U heeft de keuze om 15, 25 of 35 kilometer te wandelen.

De Afrikaloop gaat in Hoogeveen van start eindigt op de eerste dag in Staphorst. Op de tweede dag gaan de wandelaars op weg naar Blokzijl en volgende dagen achtereenvolgens naar Hasselt, Dalfsen, Den Ham, Balkbrug om tenslotte op de zevende dag in Hoogeveen aan te komen.

Voor de wandelaars die willen overnachten, is er tegen een kleine vergoeding een verblijf met ontbijt, lunch en diner geregeld in de locaties die de loop aandoet tijdens de wandelweek.

Gastgezinnen zullen de wandelaars al op vrijdag gastvrij ontvangen, zodat u zaterdagochtend uitgerust aan uw wandeldag kunt beginnen. De opbrengst van het wandelevenement gaat volledig naar kinderen in nood in Afrika waar de Andreas Manna Stichting zorg voor heeft. Informatie en/of opgave via, www.andreasmanna.org

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 06.10.17 | 11.45 UUR


advertentie