Online aanmelden via Natuurwerkdag.nl

Landelijke Natuurwerkdag 2017 komt eraan!

Op zaterdag 4 november 2017 wordt weer de Landelijke Natuurwerkdag gehouden. Iedereen die een dagje wil helpen met het beheren van de natuur is van harte welkom. Staatsbosbeheer Noordwest Overijssel gaat aan de gang in de Kolken van Hasselt. Daar worden wilgen geknot met handzagen en ladders en er worden bomen afgezaagd op plaatsen waar geen bomen moeten staan.

"Knotwilgen moeten periodiek worden geknot om ze voor het landschap te behouden. De knotwilg is een typische boom in het rivierenlandschap rondom Hasselt", aldus Boswachter Johan Dammers namens Beheerseenheid Noordwest Overijssel van Staatsbosbeheer.

Leuke klussen voor een heerlijk dagje buiten.
Plaats van samenkomst is de hoek van de wegen Cellemuiden en De Driehoek, langs de dijk net buiten Hasselt. Daar worden ook de koffie en de lunch verzorgd. Aanmelden via : www.natuurwerkdag.nl/locatie/kolken_van_hasselt

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 09.10.17 | 12.20 UUR


advertentie